Stigli su prvi jesenski modeli u Stradivarius

Stigli su prvi jesenski modeli
u Stradivarius

Iako je ljetna sezona na svom vrhuncu, modni svijet je već najavio prve jesenske trendove. Uvijek korak ispred nas, brojni modni brendovi već su predstavili svoje prve kolekcije za sezonu jesen/zima 2019. u kojima se istaknulo nekoliko odjevnih komada i modnih dodataka koji će obilježiti nadolazeću sezonu. Nakon raskošne i razigrane ljetne modne priče, jesenska sezona vraća nas jednostavnosti krojeva i crno-bijele palete.

Iako na prvi pogled mnogo suptilniji i jednostavniji od proljetnih i ljetnih modnih favorita, prvi jesenski komadi jednako su efektni i neodoljivi što je potvrdila i prva jesenska kolekcija s potpisom high street brenda Stradivarius.

Prva Stradivarius kolekcija za jesen 2019.

U nekoliko ključnih odjevnih komada i modnih dodataka, Stradivarius je najavio novu sezonu i donio sve što možemo poželjeti na početku kreiranja jesenske garderobe – od jednostavnih basic modela s modernim pomakom poput bijelog T-shirta s printom i bijele traper suknje do ženstvenih modela s dozom sofisticiranosti i nekoliko trendi modnih dodataka poput crne torbe s metalnim detaljima, statement ukrasa za kosu i glomaznih tenisica.

U najnovijoj kolekciji, Stradivarius otkriva prve modele koje ćemo dodati ljetnoj garderobi kako bismo započeli veliku sezonsku transformaciju, a svoje favorite pronađite u nastavku, najbližoj Stradivarius trgovini ili na stradivarius.com.

Foto: Stradivarius

Učitati još
Zatvori