Što ove sezone nude najbolji online shopovi? Donosimo vam mali shopping vodič

Što ove sezone nude najbolji online shopovi?
Donosimo vam mali shopping vodič

Shopping groznica može početi

Razloga za shopping u narednim danima, tjednima i mjesecima neće nedostajati. Početak shopping groznice označili su popusti i ponude vezane uz omiljeni shopping dan u godini – Black Friday. Black Friday euforija nastavit će se do Cyber Mondaya kada ćemo jednako dobre popuste iskoristiti u omiljenim online shopovima. I to će biti tek početak!

Shopping groznica nastavit će se u prosincu. Osim što će donijeti početak zimske sezone i označiti savršeni trenutak da u svoje garderobe dodamo nekoliko toplih modnih noviteta, prosinac donosi i blagdansko razdoblje tijekom kojeg ćemo tražiti savršeni znak pažnje za svoje najbliže.

Iako se 2021. godina neće bitno razlikovati od svojih prethodnih kada je o shoppingu riječ jer zimska i blagdanska shoppinga lista svima nam rastu iz dana u dan, jedna će stvar ipak biti drugačija! Zahvaljujući novoj Sberbank kartici, kupovat ćemo pametnije, a sebi i svojim najdražima pritom priuštiti više. Kako? Online shopping na rate odgovor je na sve vaše shopping dileme ove zime.

Ove zime shoppingiramo pametnije nego ikad

Kupovati bolje i kvalitetnije ono je čemu svi težimo. Ipak, kupovati kvalitetnije nerijetko znači i da ćemo za sve što želimo kupiti morati izdvojiti više. Iako su nam zahvaljujući odličnim online shopovima trenutno dostupni odjevni komadi i modni dodaci s potpisom najboljih modnih kuća i premium modnih brendova, odvojiti veliku količinu novaca odjednom može nam ili biti previše u tom trenutku ili nam se učinit prerasipno.

Plaćanje na rate u takvoj nam situaciji otvara vrata da u svoju shopping košaricu, bez grižnje savjesti, dodamo onaj odjevni komad ili modni dodatak koji želimo, a ukupni iznos računa podijelimo na nekoliko manjih plaćanja koje će nam donijeti i financijsko i mentalno olakšanje.

Jedini nedostatak dosad je bila činjenica da u omiljenim online dućanima poput Net-a-portera, Farfetcha i Mytherese dosad nismo imali mogućnost plaćanja na rate. Savršeno rješenje sada nam donosi Sberbank koja će nam osigurati da se počastimo bez naknadnog stresa u siječnju, kada računi za kreditne kartice stignu na naplatu.

Online shopping na rate?
Moguće je, a mi vam otkrivamo kako!

Od sada, svoj ćemo shopping u online trgovinama i inozemstvu po prvi put moći podijeliti na rate, baš kao što to već godinama radimo u trgovinama u Hrvatskoj. Mehanizam je vrlo jednostavan. Bez obzira gdje kupujete, svaka vaša kupnja iznad 200 kuna uz novu Sberbank Mastercard kreditnu karticu naknadno, do 30 dana nakon kupovine, može biti podijeljena na do 12 rata.

Najbolje od svega – osim što ovom karticom možete plaćati svugdje, ona je jednako tako i dostupna svima. Ne morate biti klijent Sberbank ili imati tekući račun, samo jednostavno zatražite karticu i online bankarstvo. Svoju Sberbank Mastercard kreditnu karticu možete zatražiti na sberbank.hr ili u nekoj od Sberbank poslovnica, a uz svaku ugovorenu kreditnu karticu do 31.12.2021., Sberbank vam daruje poklon bon u vrijednosti od 100 kuna. Ako vam treba još razloga da u svoj novčanik dodate ovu odličnu karticu, ona svojim korisnicima donosi razne popuste i pogodnosti trgovačkih partnera u sklopu programa Sberbank Shopping Days.

Najbolji zimski modeli koje si sada možemo priuštiti

Nakon što smo vam otkrili kako kupovati pametnije nego ikad prije, odlučili smo vam otkriti i što kupovati ove sezone! U nastavku donosimo izbor najboljih odjevnih komada i modnih dodataka koje možete pronaći u online shopovima Net-a-porter, Farfetch i Mytheresa, a koje sada možete kupovati na rate.

Net-a-porter

Max Mara
Lanvin
Ann Demeulemeester
3.1. Phillip Lim
Bottega Veneta

Farfetch

Chloé
Saint Laurent
Jil Sander
Totême

Mytheresa

Alexander McQueen
Amina Muaddi
Valentino
Alexander McQueen
Gucci

Foto: IMaxTree, Farfetch, Mytheresa, Net-a-porter

Učitati još
Zatvori