Couple goals: Otkrivamo što nose Aki i Koichi, viralni modni par s TikToka
Couple goals: Otkrivamo što nose Aki i Koichi, viralni modni par s TikToka

Couple goals: Otkrivamo što nose Aki i
Koichi, viralni modni par s TikToka

Sve se češće i češće vodi polemika o izgubljenoj ljubavi i pravim vrijednostima iste u dobu u kojem živimo. Jesu li se ljudi otuđili ili nisu, poštuju li se dovoljno međusobno i otvaraju li se jedni drugima, samo su neka od pitanja koja dolaze s ovom temom. Na kraju dana, šta je uopće ljubav? Možemo li je generalizirati i kada pričamo o istoj promatramo li je kroz neku šablonsku prizmu? Polemiku prave ili lažne ljubavi ostavit ćemo po strani s obzirom da smo definitivno pronašli romansu kojoj zavidimo. Dokaz da zaljubljenost nikada ne prestaje predstavljaju Aki i Kochi, bračni par i najveća modna senzacija TikToka.

/@akiandkoichi/
/@akiandkoichi/

Novi najdraži modni par

Iz bespuća TikToka profilirala se još jedna viralna senzacija. Par koji je osvojio i omekšao brojna srca iza mobilnih ekrana zovu se Aki i Koichi. Japanski bračni par postao je viralan kroz video klipove svojih zajedničkih kombinacija. Prvi OOTD, okačili su u jlipnju prošle godine. Sada već poznati dvojac, ovaj serijal započeo je totalno spontano, ne sluteći da će za samo par meseci njihov TikTok profil brojati više od sto tisuća pratitelja. Na svom Instagram profilu, uz mnogobrojne reelsove i zajedničke fotografije par broji preko dvjestotrideset tisuća pratitelja. Sada, kada se priča poprilično uozbiljila i više nije samo hobi, Aki i Koichi imaju i svog menadžera društvenih mreža, koje zapravo vodi njihova kćer. S razlogom najpopularniji bračni par, slavi trideset osam godina bezgranične ljubavi. To je ono što bismo svima poželjeli.

/@akiandkoichi/
/@akiandkoichi/

Aki’s favorites

Nakon samo par pogledanih isječaka, zasigurno smo shvatili da su Aki i Koichi naš fashion inspo. Nemoguće je izostaviti Akin bezvremenski stil i ukus, pogotovo kada su torbe u pitanju.

/@akiandkoichi/
/@akiandkoichi/

#1 Louis Vuitton x Stephen Sprouse Graffiti Speedy – Svoj autentični stil Aki je opravdala veoma rijetkom edicijom Luis Vuitton Speedy torbe. Ovaj model s maslinastozelenim Graffiti natpisima predstavlja kolaboraciju Stephena Sprousa i poznatog francuskog brenda, iz 2001. godine. Ako imate sreće, spomenuti, sada već arhivski, komad možete pronaći u bolje opremljenim vintage shopovima svijeta.

#2 Bottega Veneta Jodie bag – Notu, sada poprilično popularnog, quiet luxuryja donosi sinonim istog, Jodie torba. Ovaj fenomenalni model, svoju je popularnost stekao 2020. godine, postavši favorit svih modnih fanatika i fashion blogera. Popularnu torbu prati narativ da je ime Jodie nastalo dosta nakon njenih prvih dizajna, po uzoru na ikonu američkog filma Jodie Foster koja je baš ovaj luksuzni komad koristila kao zaštitu od šljaštećih objektiva. Naša omiljena Aki, ovu torbu posjeduje u crnoj boji i jednim od većih modela.

@akiandkoichi

Replying to @👽 appreciate all tbe kind words from everyone 🤍 #ootd #style #outfit #whatiwore #fashion

♬ Oui oui oui oui - Sacha Distel

#3 Goyard Tote – Na svom Instagram dumpu, Aki je pozirala s jednom od najobožavanijih torbi interneta, Goyard Toteom. Naša omiljena fashion influencerica posjeduje ovaj bezvremenski klasik u upečatljivoj plavoj boji i large veličini.

@akiandkoichi
/@akiandkoichi/

Koichi’s favorites

Koichi je postao jedan od apsolutno najbolje odjevenih muškaraca na internetu. Njegov stil ogleda se kroz ležernu i sofisticiranu klasiku, te vam prenosimo neke od njegovih favorita.

/@akiandkoichi/
/@akiandkoichi/

#1 Ralph Lauren cashmere V-neck sweater – Sinonim dobrog ukusa, Koichi je poentirao kroz all time klasik – kašmir džemper s V izrezom. Pored elegancije koja karakterizira ovaj odjevni komad, neizostavna je kvaliteta i udobnost istog.

@akiandkoichi

Replying to @Loveisagame what papa san wore today #style #ootd #outfit #whatiwore

♬ スカイレストラン - Yuri Tanaka

#2 Hats with button downs – Koichiev statement look definitivno je kombinacija bijele košulje i kape. Ovaj spoj savršeno prezentuje business casual estetiku ovog trendsettera. Čini sinergiju ležernosti i formalnosti te je na taj način, ova kombinacija pogodna za svaki OOTD.

#3 Ralph Lauren blazer – Zasigurno tvrdimo da smo na dobrom putu otkrivanja omiljenog brenda naše modne TikTok zvezde. Bež sako spomenute modne kuće apsolutni je sinonim old money estetike. Svojim spuštenim naramenicama doprinosi strukturi i obliku svakog outfita.

/@akiandkoichi/
/@akiandkoichi/

*Članak je preuzet sa Journal.rs.

Foto: TikTok / @akiandkoichi, Instagram / @akiandkoichi

Učitati još
Zatvori