Stigla je nova Startas kolekcija za proljeće

Stigla je nova Startas
kolekcija za proljeće

startas-proljece-2018-4

ŽIVOT U BOJAMA STARTASA

I ovo proljeće gotovo je nemoguće zamisliti bez Startasica. Slogan ovogodišnje kampanje je ŽIVOT U BOJAMA STARTASA. Startas tenisice dio su avanture zvane život mnogih generacija. One kao neke drage slike iz prošlosti izmame osmijeh na lice, stidljivo, blago i vrijeme na čas stane. Ostane samo mladost i ona od prije 40 godina zbog koje je Startas stvoren i ova danas za koju Startas čuvamo i s veseljem osmišljavamo i proizvodimo.

startas-proljece-2018-5

I danas kao i prije toliko godina, u istoj tvornici, na obali našeg Dunava, čarolija izrade Startas tenisica se nastavlja. Jedan sat i dvadeset ruku vrijednih ljudi, majstora svog zanata potrebno je za izradu jednog para Startasa.

startas-proljece-2018-6

Kolekciju čine 7 novih modela, Sidra bijela, Sidra plava, Girl in Love, Rinče, Mandala white, Hibiscus i Lotus. Uz njih kolekciju nadopunjuju i best selleri: Pink Unicorn, Frida, Croatian Hearts i Sailor in Love. Osim raznolikosti modela, Startas krase jedinstvenost i kvaliteta. U proizvodnji Startasa koriste se prirodni materijali kao što je platno od stopostotnog pamuka te guma dobivena iz kaučuka, što osigurava udobnost.

startas-proljece-2018-2

Startasice dolaze u rasponu brojeva od 36 do 42, a mogu se pronaći u prodavaonicama Borovo i na Borovo web shopu po cijeni od 229 do 249 kn.

startas-proljece-2018-3

startas-proljece-2018-1

Mjesto snimanja: Sportski objekti Vukovar
Fotograf: Marko Džavić
Grafički design: Tomislav Šilovinac
Make up: Jelena Tufeković
Modeli: Marijana Josipović i Martina Tomić
Odjeća: Butik „Mistique“ Osijek, OseaDesign Osijek

Učitati još
Zatvori