Stigla je prva ‘Friends’ merch kolekcija!

Stigla je prva
‘Friends’ merch
kolekcija!

Obilježili su različite generacije gledatelja – kako one koji su ih gledali u stvarnom vremenu i pratili godinama, tako i one mlađe koji su zahvaljujući streaming servisima potaknuli novi val popularnosti kultne ekipe serije Friends. Od emitiranje posljednje epizode kultne serije prošlo je više od 17 godina, no 2021. godinu ponovno možemo nazvati godinom Prijatelja! Nakon reuniona u svibnju kada su se Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc i David Schwimmer ponovno okupili u specijalnoj epizodi The One Where They Get Back Together koja nas je podsjetila zašto smo toliko voljeli Friendse, sada nam je stiglo još jedno iznenađenje od omiljene TV ekipe.

Popularna šestorka na svojim je Instagram profilima otkrila prvu službenu Friends merch kolekciju!

Stigla je Friends merch kolekcija

Kultne rečenice i scene iz serije Friends već smo viđali na svim klasičnim merch stvarima koje možemo zamisliti. Od malih Etsy shopova do velikih high street brendova, svoje mini kolekcije inspirirane popularnom serijom predstavili su mnogi. Ovih dana konačno je stigla i službena Friends merch kolekcija. Kolekciju čini nekoliko sweatshirt i T-shirt majica s najboljim trenucima iz prve tri sezone.

Rachel i Ross kao Lobsters, Phoebe s gitarom i pjesmom Smelly Cat, Joey koji nosi svu odjeću koju Chandler posjeduje i Chandler u svojem klasičnom sarkastičnom izdanju – Friend merch kolekcija zasigurno će oduševiti sve fanove. Uz poznate scene, tu su i kultne rečenice poput We were on a break i, naravno, scena sa fontane sa istaknutom rečenicom We’ll be there for you inspiriranom uvodnom pjesmom!

Ova limitirana kolekcija dostupna je ovdje sljedeća četiri tjedna, a pola svoje zarade od kolekcije sve zvijezde dale su u dobrotvorne svrhe – organizaciji po svom izboru.

Kako izgledaju Jennifer, Courtney, Lisa, Matt, Matthew i David u modelima iz kolekcije, pogledajte u nastavku!

Preporuka

Zatvori