Sutra izlazi limitirana kolekcija Steven Harrington x Crocs
Sutra izlazi limitirana kolekcija Steven Harrington x Crocs

Sutra izlazi limitirana kolekcija
Steven Harrington x Crocs

(NE)Popularno mišljenje: Crocsice su cool. Kontroverzan model, koje je prvobitno osmišljen za nošenje na brodu,  sada je svojim atraktivnim kampanjama, suradnjama i novim vizualnim identitetom, postao je jedan od najpoželjnijih komada modnih znalaca. Balenciaga izdanje Crocsica zasigurno je pomoglo ovom američkom brendu da postigne zavidan status na modnom tržištu. Bilo kako bilo, sutra nam stiže Steven Harrington x Crocs suradnja. Vizualni umejtnik dizajnirao je novi model naziva Quickstrike.

Steven Harrington unio je svoje prepoznatljive motive, likove, kao i psihodelične nijanse boja. Capsule kolekcija Quickstrik imat će još jedan zanimljiv detalj. Crocs prvi put uključuju osam podesivih umjetničkih igračkica u obliku Jibbitz-a, koje će se nalaziti na vrhu papuče.

Steven Harrington x Crocs bit će limitirano izdanje od samo 200 komada. Ograničena serija bit će dostupna od sutra, 4. listopada. Ukoliko ste ljubitelj Crocsica, a ujedno i volite Stevena Harrington, još uvijek se možete prijaviti na Earli Art-Drop listu.

Foto: Crocs, Instagram

Članak je preuzet sa Journal.rs.

Učitati još
Zatvori