Mona u svom webshopu trenutno ima super popust na komade iz najnovije proljetne kolekcije!

Mona u svom webshopu trenutno ima super popust na komade iz najnovije proljetne kolekcije!

Srpski modni brend Mona prošle je godine stigao u Zagreb i u trenu oduševio i osvojio sve ljubiteljice mode i modnih trendova. Njihova modna trgovina smjestila se u Ilicu na broju 38A . Adresa je to koja je brzo postala jedna od omiljenih zagrebačkih shopping destinacija. Iako ćemo i same u Moninu trgovinu u Ilici uvijek rado svratiti u potrazi za odjevnim komadima i modnim dodacima koji na najbolji mogući način spajaju eleganciju klasika, kvalitetu izrade i materijala te najpoželjnije modne trendove sezone, ovih dana modni shopping ćemo, kao i mnoge druge aktivnosti koje nisu neizbježne, preskočiti.

S obzirom na pandemiju koronavirusa, najbolja odluka koju ovih dana možete donijeti za sebe i sve oko sebe je da ostanete doma. Inicijativu #OstajemDoma podržao je i brend Mona.

Mona online shop donosi siguran shopping uz odlične popuste

Uz Stay Safe Stay Home akciju, srpski brend Mona svoje je brojne obožavatelje pozvao da narednih dana odaberu onaj sigurniji shopping – u njihovom online shopu.

Kako bismo svi ostali u sigurnosti svoga doma i istovremeno se opustili uz shopping, Mona je u svoj online shop dodala najnoviju proljetnu kolekciju koja donosi odlične odjevne komade i modne dodatke. Kako bi razveselila svoje kupce tijekom ovog izazovnog razdoblja, Mona je u svojem online shopu pripremila i odlične popuste – od 17. do 22. ožujka tamo ćete pronaći popuste do 20%.

Od raskošnih bluza i ženstvenih haljina preko modernih odijela od laganih materijala do modnih dodataka koji će začiniti vaš proljetni ormar i look, proljetna kolekcija modnog brenda Mona donosi baš sve što možete poželjeti. Svaki od modela krasi trendi pomak kako u kroju i silueti, tako i u raskošnoj paleti boja i uzoraka što ih čini još privlačnijima i poželjnijima. Bez obzira tražite li nešto što vam nedostaje u proljetnoj garderobi, prve ljetne favorite ili samo kratki bijeg iz istovremeno kaotične i usporene svakodnevice, Mona online shop postat će vaša omiljena i, ono najvažnije, sigurna shopping destinacija.

U nastavku donosimo izbor samo nekih od odličnih proljetnih modela s Mona potpisom, a cijelu ponudu možete istražiti na mona.rs.

Foto: Mona

Učitati još
Zatvori