Sportska elegancija u novoj Liu Jo kolekciji

Sportska elegancija u novoj
Liu Jo kolekciji

Sport na Liu Jo način

Neodoljiva kolekcija poznatog talijanskog brenda Liu Jo ovog nam ljeta donosi sportsku eleganciju s fashion prizvukom. Athleisure je novi modni trend kojim se dizajneri posebno ponose, a nova Liu Jo kolekcija donosi svoje viđenje trenda koji spaja odjeću dizajniranu za sportske aktivnosti, ali koja je nosiva i u casual šetnji gradom.

Brend je ovom pomalo nespojivom kolekcijom kreirao posve novu stylish dimenziju koja je istovremeno sportska, romantična, casual i urbana. Liu Jo vidi ljeto u spektru boja, tako se linijom prožimaju tonovi crvene, bijele, maslinaste i crne dok zanimljivi spojevi materijala kao što su čipka i lagani til,  čine privlačnu kombinaciju koju će svaka trendseterica rado prigrliti.

Detalji poput zakovica, plus size natpisa, čipkastih umetaka te raznih aplikacija su ti koji čine razliku, a to najbolje znaju u ovom stilski prepoznatljivom brendu kreirajući pravi miks elemenata glama i funka te cool i casuala u outfitima s urbanim prizvukom. Ovo ljeto uz Liu Jo spremni smo za uzbudljive izazove, od gyma do ureda, jer nova kolekcija prati apsolutno sve zahtjeve užurbane svakodnevice na stylish način koji ćete obožavati!

PRODAJNA MJESTA LIU JO:

ZAGREB – Liu Jo, Bogovićeva 4; Arena Centar, Vice Vukova 6
SPLIT – Liu Jo, Joker Centar, Put Brodarice 6

PRODAJNA MJESTA FASHION&FRIENDS:

ZAGREB – Arena Centar, Vice Vukova 6 ۰ City Center one West, Jankomir 33 ۰ Ilica 33
RIJEKA – Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a
SPLIT – City Center one Split, Vukovarska 207 ۰ Narodni trg 4
ZADAR – Supernova, Ulica akcije Maslenica 1

Učitati još
Zatvori