Nova kolekcija s potpisom jedne od najvećih modnih influencerica danas

Nova kolekcija s potpisom jedne od
najvećih modnih influencerica danas

Aimee Song jedna je od najutjecajnijih modnih influencerica na svijetu koja je svoj blog Song of Style pretvorila u prepoznatljivi brend. Iza nje nalaze se brojne suradnje s prestižnim brendovima poput Diora, Chloé i Zimmermanna, tisuće podijeljenih kombinacija koje uvijek nose dozu opuštenog L.A. stila te dvije knjige, Capture Your Style koja otkriva tajne savršene Instagram mreže fotografija i World of Style koja nas vodi na nas na uzbudljivo modno putovanje kroz njezin ormar u petsto različitih kombinacija.

Prošle godine, Aimee Song po prvi se put okušala i u ulozi modne dizajnerice i još jednom oduševila svojim besprijekornim osjećajem za modu. Nakon prve Song of Style kolekcije koja je svoje mjesto pronašla u garderobama svih modnih trendseterica, Aimee je za proljeće/ljeto 2020. predstavila nekoliko odličnih novih modela.

Novi Song of Style modeli za ljetni look na L.A. način

S naglaskom na najpoželjnije trendove sezone i u prepozantljivom L.A. stilu s dozom neopterećenosti i opuštenosti, nova Song of Style kolekcija donosi spoj ležernih odjevnih komada i efektnih sandala s potpeticom. Među odjevnim favoritima istaknuli su se mini slip haljina, trendi komplet te fino i tanko pletivo. Savršeni začin za ležerne odjevne modele pronaći ćemo u novim Song of Style cipelama. S visokom potpeticom ili u efektnoj boji, Aimee za proljetne i ljetne dane predlaže sandale s tankim remenčićama i natikače s trendi pomakom.

Najnovije modele s potpisom Aimee Song pogledajte u nastavku, a sve ih možete pronaći i naručiti na revolve.com.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Objavu dijeli Song Of Style (@songofstyle)

Učitati još
Zatvori