Počela su sezonska sniženja, a mi vam donosimo vodič s najboljim komadima
Počela su sezonska sniženja, a mi vam donosimo vodič s najboljim komadima

Počela su sezonska sniženja, a mi vam
donosimo vodič s najboljim komadima

Sezonska sniženja čekamo cijelu godinu i riječ je o razdoblju koje je idealno za uložiti u statement komade koje ćemo nositi duže vremensko razdoblje. Moda je fluidna i brzo se mijenja pa nam u tom smislu često dolaze i novoj trendovi. No, u moru izbora postoje vječni komadi koji se mogu nositi u svim prigodama. Poželjno je ulagati u nosive i kvalitetne komade koji se mogu transformirati ovisno o prigodi na koju idemo. Upravo zbog toga je sezonsko sniženje idealno vrijeme kako bismo se potrudili pronaći modne odjevne predmete koje ćemo kombinirati na sve.

Neonske boje i uzorci su hit ovog ljeta

Ljeto je razigrano godišnje doba u kojem nosimo vibrantne kombinacije, a ove sezone uzorci i color blocking kombinacije su posljednji trend. Cipele na petu, platforme i sandale na petu s detaljima u vidu perja obožavamo nositi. Osim toga duge lepršave haljine koje možemo kombinirati s chunky sandalama su IT komad sezone. Lan je materijal koji je veoma popularan, a ove sezone osobito se nosi bojani lan. Laneno odijelo u boji je odličan odabir za svečane prigode ovog ljeta u kombinaciji sa sandalama na petu jer ćete biti dotjerani, a ugodno se osjećati.

Modni dodaci su najvažnije stavke svake dobre kombinacije i detalji koji čine razliku. Mogli bismo zaključiti kako su modni dodaci odabiri koji zaokružuju cjelinu i čine stil, stoga ih je potrebno pomno izabrati. Predlažemo mini torbice ili statement nakit. Ljeto je u znaku odvažnih kombinacija pa možete izabrati i ribičke ili slamnate šešire kako biste zablistali ovog ljeta na pravi način. S obzirom na to kako je dosta modnih komada na sniženju, radimo modni vodič koji će vam pomoći da odaberete ključne komade i modne dodatke koje ćete obožavati nositi ovog ljeta i biti primijećeni na pravi način.

Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Ganni
Ganni
Ganni
Balenciaga
Jacquemus

Foto: IMAX, Instagram, Zara, Mango, Ganni, Mytheresa

Učitati još
Zatvori