SKIMS, brend Kim Kardashian, ima trenutno najbolju kampanju za muško donje rublje
SKIMS, brend Kim Kardashian, ima trenutno najbolju kampanju za muško donje rublje

SKIMS, brend Kim Kardashian, ima trenutno najbolju kampanju za muško donje rublje

Kim Kardashian još jednom je dokazala da je marketinška genijalka. Nakon što su se u novoj SKIMS kampanji pojavile Nelly Furtado i Kim Catrall, nakon njih i Cardy B, sada je izbacila i prvu SKIMS mušku kolekciju. Za nju je angažirala brazilskog nogometaša Neymara Jr., američkog košarkaša Shaija Gligeous-Alexandera i igrača američkog nogometa Nicka Bosea.

Fotografirala ih je Donna Trope, a u prvom planu su, naravno, SKIMS komadi. Ako znate kako izgledaju ženske SKIMS kolekcije, jasno vam je zašto ovu kampanju za muške mnogi nazivaju najhot kampanjom dosad. Komadi su napravljeni od istog materijala, koji naglašava linije tijela, ali ne vulgarno.

SKIMS muška kolekcija

Muška kolekcija sastoji se od bokserica i gaćica, čarapa, dugih tajica za trening, majica i potkošulja. Dio je od Kiminog slavnog rastezljivog materijala koji mnogi obožavaju, a ostatak je pamučan. Sve je nemoguće meko i prozračno, idealno za trening ili za chillanje pred telkom. Svatko tko je probao SKIMS reći će da se radi o jako ugodnom materijalu i komadima koji su vrlo udobni. Osim naravno ako se ne radi o shapewear komadima koji su ekstremno kompresivni.

Ono što ljudi hvale kod SKIMS brenda je konturiranje koje vide na tijelu kada obuku komade. Oni su kompresivni, a naglašavaju obline. Baš onako kako to i Kim radi.

Najudobnije donje rublje?

U kampanji stoji kako se radi o najudobnijem donjem rublju na svijetu. Inkluzivnost ovog brenda još jedan razlog zašto ga mnogi vole i zašto kupuju ove komade iako su im cijene prilično visoke. Kim za kampanje angažira ljude najrazličitijih profila, boje kože, veličina… To je pokazala i ovog puta odabirom “modela” za svoju prvu mušku kolekciju.

Foto: Instagram (@skims, @kimkardashian)

Učitati još
Zatvori