Na naše tržište stiže šarena kolekcija Skechers X One Piece

Na naše tržište stiže šarena
kolekcija Skechers X One Piece

Skechers D'Lites x One Piece Collection_Cropped

Nakon početnog lansiranja u Aziji i predstojećeg debija u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, SKECHERS USA, Inc. proširuje svoju anime suradnju na Europu i pušta na tržište Skechers X One Piece. Šarena kolekcija ujedinjuje popularnu anime seriju Toei Animationa sa Skechersovom D’Lites kolekcijom obuće, jednim od originalnih stilova tvrtke.

„Spajanje kultne dugotrajne anime serije One Piece s jednim od vrhunskih modela naše kolekcije, odjeknulo je među našim potrošačima u Južnoj Koreji i Kini koji već nekoliko prethodnih godina diktiraju trendove,“ rekao je Michael Greenberg, predsjednik Skechersa. „Sada se modni trendovi kreću brzinom svjetlosti, a kako su influenceri širom svijeta već prigrlili Skechersov D’Lites i trend tenisica s podebljanim potplatom, primijetili smo da trgovci — počevši od Hypebaea, Hypebeasta, GQ-a i High Snobietyja — suradnju Skechersa i One Piecea doživljavaju kao neizostavan modni trend. Požurili smo proširiti suradnju sa Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadom, a sada i s Europom —  jednim od najvećih međunarodnih Skechersovih tržišta.“

Skechers D'Lites x One Piece Collection

„Oduševljeni smo suradnjom s nevjerojatnim svjetskim brendom obuće Skechers u pokretanju ove uzbudljive modne inicijative širom Europe,“ rekao je Ryuji Kochi, predsjednik Toei Animationa za Europu. „Skechersov D’Lites utjelovljuje energičan trend koji osvaja svijet baš kao Gusari sa Slamnatim Šeširima iz anime serijala One Piece, dok naši obožavatelji uvijek entuzijastično tragaju za novim pustolovinama u životu, tako da je ovo partnerstvo savršen spoj. Sigurni smo da će zajednički tehnološki i trgovački napori Toei Animationa i Skechersa uroditi dugotrajnim uspjehom.”

„Jarko crvene tenisice s podebljanim potplatom zavladale su europskim modnim pistama, podižući pravu prašinu,” dodao je Marvin Bernstein, vodeći partner SKECHERS S.à.r.l. „Ovo nam je jedinstvena prilika donijeti suradnju D’Litesa, začetnika izgleda tenisica s podebljanim potplatom, i legendarne serije One Piece u Europu u kojoj očekujemo odjek širom kontinenta među potrošačima od stila. Oduševljeni smo što se sve ovo događa u suradnji s Toei Animationom, predvodnicima japanske animacije.”

Skechers D'Lites x One Piece Collection3

Prvenstveno dostupna južnokorejskom i kineskom tržištu, kolekcija će biti uvezena u Europu u više različitih boja — svaka kombinacija predstavlja boje jedinstvene liku One Piecea: Luffyj, Chopper, Sanji, Zoro, Law i Doflamingo. Kolekcija će biti dostupna početkom srpnja 2018. godine u Skechersovim dućanima i odabranim specijaliziranim trgovinama u Francuskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Španjolskoj/Portugalu, Ujedinjenom Kraljevstvu te srednjoj i istočnoj Europi (Albaniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Kosovu, Makedoniji, Moldaviji, Crnoj Gori, Rumunjskoj, Srbiji, Slovačkoj i Sloveniji).

 

Foto: Skechers

Preporuka

Zatvori