Slavni dizajner Simon Porte Jacquemus postao je otac
Slavni dizajner Simon Porte Jacquemus postao je otac

Slavni dizajner Simon Porte
Jacquemus postao je otac

Za nas proljetna sezona je u znaku LE MARIAGE kolekcije i francuskog sudbonosnog DA na Jacquemus način, dok je u jednom pariškom domu protkana kroz prizmu novog života i prvih riječi. Simon Porte Jacquemus definitivno je bio tata modne igrice, dok se sada i u svom privatnom životu ostvario u ovoj ulozi. Dizajner francuske modne kuće službeno je postao otac, a evo što znamo o tome.

Previously @ Jacquemus

Prije nego donesemo sve detalje o ovoj bebi sagi, vrijeme je da se na trenutak osvrnemo na sva prijašnja iznanađenja koja nam je ovaj francuski brend na čelu s novim tatom, servirao. Nakon što je prošlo godinu dana od ikoničnog 3D marketinga koji je zaludio modnu industriju, još jednom osvrnuli smo se na ovu viralnu sagu. Poslije spomenute mini proslave, stigla nam je nova kolekcija, ali ne onakva kakvoj smo se nadali. Svojim dosadašnjim linijama francuski brend pridobio je epitet trend setter-a. Prošlogodišnja kolekcija potpisana dominacijom balloon like silueta, godinu dana kasnije, nalazi se u svim izlozima high-street brendova koji žele postići Jacquemus look. Međutim, ovog puta nas nisu dočekale balloon suknje ili artistic siluete već sudbonosno DA u stilu francuske modne kuće. LE MARIAGE kolekcija slavi ljubav kroz prizmu pariške estetike. Sada, kada smo updejtali Jacquemus memoriju, od poznatog dizajnera stigle su najljepše moguće vijesti.

Simon Jacquemus

Jacquemus (baby) season

Naime, dizajner poznate modne kuće na svom Instagram profilu objavio je prvu fotografiju svoje djece. Uz opis MIA and SUN, otkrio nam je imena svojih blizanaca. Ako se pitate odkud baš Jacquemus u ovoj ulozi, reći ćemo vam da nas ni malo ne čudi. 2022. godine poznati dizajner vjenčao se sa svojim dugogodišnjim partnerom Marcom Maestriem. Ovaj složan par svoju vezu započeo je 2018. godine, dok je javnost za istu saznala godinu dana kasnije. 

*Sadržaj preuzet s Journal.rs.

Foto: Instagram / @jacquemus, Profimedia

Učitati još
Zatvori