Ovaj šibenski brend osvojio nas je šarmantnim božićnim komadima za cijelu obitelj

Ovaj šibenski brend osvojio nas je šarmantnim božićnim komadima za cijelu obitelj

Kreativna radionica šibenskog modnog branda Design by Roza, pod vodstvom Rozalije Banovac, predstavila je božićnu mini kolekciju koja obuhvaća prigodne modele za cijelu obitelj. Ambasadorica brenda i, naravno, nove kolekcije, je bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić, poznato lice pratiteljima društvenih mreža. Antonija, muž Marko i njihova kćer Tara  kao i sama dizajnerica Rozalija sa svojom djecom, ujedinile su „snage“ u predstavljanju novih božićnih komada koji šarmiraju na prvi pogled.

PRESLATKI KOLARI U TOČKICAMA

„Kako sam i sama veliki obožavatelj blagdanskog razdoblja, te se već par godina fotografiram s obitelji na božićnim kulisama, u nedostatku božićnih outfita došla sam na ideju da osmislim vlastite božićne outfite za cijelu obitelj“, priča dizajnerica Rozalija kako se zakotrljala ideja o ovoj preslatkoj obiteljskoj kolekciji.

I pogodila je, klijenti su oduševljeni, a narudžbe stižu sa svih strana Hrvatske. Bordo, zelena i bijela u kombinaciji s preslatkim kolarima u točkicama, rogovi soba s personaliziranim vezom, idealan su spoj za božićne modele.

Vizualni su snimani u predivnoj atmosferi koja evocira tople obiteljske blagdanske trenutke, a za fotografije su zaslužni poznati šibenski fotografi Sanja Lydia Kulušić te Nino Stojić.

„Nakon 8 godina poslovanja proširila sam djelatnost i ponudila svojim kupcima dječju odjeću, te je kao prirodan sljedeći korak bio webshop koji je pokrenut u srpnju. Uz webshop je plasiranje božićne kolekcije bilo puno lakše i dostupnije kupcima iz cijele Hrvatske. Također, dosad nismo radili mušku odjeću, ali nismo mogli tate isključiti iz ovog projekta tako da po prvi put imam u ponudi i muški sweetshirt“, govori Rozalija.

Osim božićne mini kolekcije na web shopu Design by Roza dostupna je i aktualna kolekcija za jesen/zimu 2021. pod nazivom „I had a dream“ koja  obiluje loungewear i casual komadima.

Ukoliko ste u potrazi za poklonima ili želite sebe i svoje najmlađe razveseliti originalnim i prigodnim komadima, a ujedno podržati domaće kreativce svakako zavirite na web shop Design by Roza ili Instagram profil i odaberite nešto iz ponude.

Foto: Sanja Lydia Kulušić, Nino Stojić

Učitati još
Zatvori