Nova kolekcija tenisica za vjenčanje hrvatskog brenda Shuz.

Nova kolekcija tenisica za vjenčanje
hrvatskog brenda Shuz.

Shuz.

Mnoge djevojčice u djetinjstvu su zamišljale svoje vjenčanje iz bajke, igrajući se maminom šminkom, bisernim ogrlicama, haljinama i naravno cipelicama.

Kako su taj jedan maštoviti dječji dan igre u maminom ormaru zamislile dizajnerice Ljudmila Mihajlović i Maja Žirovčić iz brenda Shuz., pogledajte u videu koji najavljuje novu Shuz. kolekciju tenisica za vjenčanja.

M6

“Već godinama stvaramo unikatne tenisice koje su prava mala uspomena s vjenčanja. Svaki model Shuz.-ica je personaliziran i prilagođen osobi za koju je rađen, a osim dizajna jedinstvenim ga čine i natpisi (poput imena mladenaca, Just Married, Forever Together i sl.) kao i simbol ili datum koji bira njihova buduća vlasnica. Najveća nagrada nam je kada dobijemo poruku zadovoljnih korisnica koje najčešće hvale našu posvećenost i vještinu izrade tenisica”, kaže Maja.

M3

Nove Shuz. tenisice za vjenčanja

Shuz. kao omiljeni brend wedding tenisica, ponovno ima kolekciju koja pruža potpuno drugačiji izbor što obuti za vjenčanje ili bilo koju drugu svečanu prigodu.

“U kolekciji prevladavaju nježni tonovi, a od materijala su čipka, saten i til i dalje na samom vrhu popularnosti materijala za svečane tenisice”, kaže Ljudmila.

M2

M7

M5

Režiju videa potpisuje zagrebački redatelj s višegodišnjim iskustvom Vanja Vascarac, a iza kreativnog koncepta i realizacije istog stoje same dizajnerice.

Kolekciju možete pogledati kao i doći na probu i dogovor u Shuz. studio (Cesarčeva 5, Europski trg), a svoj dolazak najavite putem službene Facebook stranice facebook.com/shuzdesign ili na e-mail [email protected].

Foto: PR

Učitati još
Zatvori