Shopping vodič: Najljepši nakit koji ovog Božića možete pokloniti najmilijima

Shopping vodič: Najljepši nakit koji ovog Božića možete pokloniti najmilijima

Blagdani su nam sve bliže, a kupnja poklona je jedan od najstresnijih procesa u božićnom razdoblju. Pronaći savršeni poklon za vaše najbliže može biti težak zadatak. Ako ste u nedoumici oko poklona za vama blisku osobu, nakit je jedno od sigurnih rješenja. Narukvica, lančić ili prsten ispod bora će zasigurno razveseliti mnoge, a kako izabrati pravi nakit donosimo u nastavku.

Nakit je uvijek dobar izbor božićnog poklona

Kupnja nakita se možda čini kao dosta zahtjevan zadatak, primarno jer svatko ima različiti ukus. No, upravo zato vam mi donosimo shopping vodič koji smo kreirali kako bi vam olakšali posao odabira savršenog nakita za vaše najmilije. Što smo sve izdvojili kao savršen poklon ovog božića provjerite u nastavku!

Obavite dobar shopping za Božić bez previše stresa

Iako se 2021. godina neće bitno razlikovati od svojih prethodnih kada je o shoppingu riječ jer zimska i blagdanska shoppinga lista svima nam rastu iz dana u dan, jedna će stvar ipak biti drugačija! Zahvaljujući novoj Sberbank kartici, kupovat ćemo pametnije, a sebi i svojim najdražima pritom priuštiti više. Kako? Online shopping na rate odgovor je na sve vaše shopping dileme ove zime.

Od sada, svoj ćemo shopping u online trgovinama i inozemstvu po prvi put moći podijeliti na rate, baš kao što to već godinama radimo u trgovinama u Hrvatskoj. Mehanizam je vrlo jednostavan. Bez obzira gdje kupujete, svaka vaša kupnja iznad 200 kuna uz novu Sberbank Mastercard kreditnu karticu naknadno, do 30 dana nakon kupovine, može biti podijeljena na do 12 rata.

Najbolje od svega – osim što ovom karticom možete plaćati svugdje, ona je jednako tako i dostupna svima. Ne morate biti klijent Sberbank ili imati tekući račun, samo jednostavno zatražite karticu i online bankarstvo. Svoju Sberbank Mastercard kreditnu karticu možete zatražiti na sberbank.hr ili u nekoj od Sberbank poslovnica, a uz svaku ugovorenu kreditnu karticu do 31.12.2021., Sberbank vam daruje poklon bon u vrijednosti od 100 kuna.

Set ukosnica

Swarovski

Swarovski set ukosnica jedan je od savršenih poklona za sve žene koje vole ukrasiti svoju kosu. Ovaj set pripada Stella kolekciji, bijele je boje, a svakom će looku dati slatki izgled. Ovaj modernan dizajn prikazuje dinamičnu mješavinu čistih kristala koji je obložen završnom obradom od rodija. Ove ukosnice lako podignu jednostavnu kombinaciju poput bijele majice i traperica, a mogu poslužiti i kao razigran dodatak bilo kojem večernjem izdanju.

Swarovski ukosnica za kosu pripada kolekciji Millenia, umjetnički je oblikovana od skulpturalnog kruga od prozirnih kristala u obliku krušaka. Ova kopča svojim blistavim, ali modernim dizajnom prigodna je za dnevni i večernji look. Odličan je poklon obzirom da može upotpuniti svaki

Lančići

Borboleta

Lančići su uvijek odlična opcija za božićni poklon. Ono s čim nikada ne možete pogriješiti su decentni i klasični lančići. Izdvojili smo Borboleta lančić s perlom koji je u suštini odličan klasičan model s malim detaljom mramorne perlice. Lančići s medaljonima su omiljeni klasik gotovo svih žena, a Prahir i Zaks nude odlične opcije. Prahir lančić s medaljonom je uistinu nepogrešiv klasik, dok je Zaks lančić s medaljonom odlična opcija za sve one koji žele malo izaći iz komfor zone. Mamić zlatarna u ponudi ima Bee My Love lančić u 18-karatnom ružičastom zlatu koji je ukrašen s dvanaest dijamanata brilijantnog reza. Ovo je odličan izbor za one koji vole klasične i luksuzne komade nakita.

Zaks

Prahir

Mamić 1970

Prstenje

Kada govorimo o prstenima kao božićnim poklonima uvijek postoje klasici s kojima nećete pogriješiti, a također možete izaći iz komfor zone te nekom pokloniti nakit koji je ove sezone u trendu. Jedan od najvećih trendova ove godine su šareni prsteni, a savršenu opciju nudi upravo Mango. S druge strane Freywille nudi spoj dijamanata i šarenila. Ovaj prsten je nezaboravan i vječan komad nakita. Pandora je brend koji nudi vječne klasike, a jedan od njih je i ovaj poseban prsten s mini zvijezdicama. Mamić 1970 uvijek nudi atraktivno i luksuzno prstenje, a jedan od njih je i Messika dijamantni move classic pave prsten.

Mango

Freywille

Pandora

Mamić 1970

Narukvice

Borboleta narukvice su jedan od onih poklona s kojima ne možete pogriješiti. Svaka žena ih obožava, a razne varijante ovih narukvica odlične su za svaku kombinaciju i look. Pandora i Freywille nude odlične opcije elegantnih narukvica. Narukvice su elegantne i profinjene, a možete ih nositi samostalno ili u razigranoj kombinaciji sa nekoliko nanizanih narukvica.

Borboleta

Pandora

Freywille

Naušnice

Velike i male hoop naušnice jedan su od većih trendova ove godine, stoga su upravo one pravi odabir za poklon ovih blagdana. Pronašli smo odlične komade u Zaks i Prahir trgovinama. Također mini naušnice s dijamantnim detaljima su odličan odabir za sve ljubitelje minimalističkog nakita, a odličnu opciju nudi Mango.

Zaks

Prahir

Mango

Broševi

Broševi su jedan od onih nakita koji upotpune čak i najjednostavnije kombinacije. Odlični su odabir za božićni poklon, a vjerujemo da će svaku ženu razveseliti kada vidi jedan od preslatkih broševa iz Zarine ponude.

Zara

Zara

Foto: Zara, Mango, Mamić 1970, Freywille, Elysees, Borboleta, Instagram, Pandora

Učitati još
Zatvori