Shibesu donosi novu preslatku liniju matching kabanica za pse i njihove vlasnike
Shibesu donosi novu preslatku liniju matching kabanica za pse i njihove vlasnike

Shibesu donosi novu preslatku liniju matching
kabanica za pse i njihove vlasnike

Nakon što je zimske šetnje učinila dužima i ugodnijima lansirajući kolekciju vodonepropusnih jakni upotpunjenih toplim izolatorima, usrećivši tako sve zimogrozne ljubitelje prirode i njihove četveronožne suputnike, dizajnerica Ana Maria Ricov sada je ponudu svog brenda Shibesu upotpunila novom linijom namijenjenom toplijem, ali često prevrtljivom vremenu.

shibesu
shibesu
shibesu

Linija matching kabanica za odrasle, djecu i pse sa Shibesu potpisom nadopunjena je ovog proljeća novim komadima koji boravak u prirodi čine ugodnijim i praktičnijim, ali i estetski mnogo šarmantnijim.

Kreirane tako da štite od nepredvidljivih proljetnih pljuskova i neumornih vjetrova, ali i upornih jesenskih kiša, Shibesu jakne izrađene su od dvoslojnog, vodonepropusnog materijala koji će i pse i njihove vlasnike štititi od svih vremenskih neprilika koje ih mogu zateći u njihovim zajedničkim avanturama, bilo da toplije vrijeme provode u dugim šetnjama šumom ili bezbrižno plešući na nekom od nadolazećih festivala. Osim od iznenadnih kišnih kapi, Shibesu kabanice štite i od vjetra, a istovremeno su dovoljno lagane i prozračne kako bi se ljubimci u njima osjećali ugodno i kada živa u termometru poraste.

shibesu
shibesu

Osim matching kabanica za pse različitih pasmina i njihove ponosne vlasnike, koje su upotpunjene velikom kapuljačom i praktičnim džepovima, nova Shibesu kolekcija se sastoji i od linije ruksaka i torbi koje mogu poslužiti kao nosači za pse malih pasmina kao što su pomeranci, mali hrtovi, jazavčari ili bišoni.

Kao i prethodne kolekcije iz vrijedne Shibesu radionice, dizajn iznova odlikuju jednostavni i univerzalni krojevi upotpunjeni ručno crtanim i već prepoznatljivim dezenima, a kao kontrast uzorku s motivima lišća ovoga puta stoje jednobojni modeli u nježnoj ružičastoj nijansi, klasičnoj sivoj te upečatljivoj plavoj boji.

shibesu
shibesu
shibesu
shibesu

Bezvremenost dizajna koji ne podliježe hirovitosti modnih trendova i trajnost koju garantira kvaliteta materijala i izrade osnovni su postulati Shibesu filozofije. No, osim prepoznatljivog i nosivog dizajna i bezvremenske kvalitete, dizajnerica Ana Maria Ricov posebnu pažnju pridaje održivosti svog poslovanja nastojeći svojim djelovanjem ne ostavljati trag u okolišu.

Ne ispuštajući iz vida zero waste principe, dizajnerica nastoji iskoristiti svaki komadić tkanine i ne stvarati dodatne viškove, a kako bi Shibesu bio čim održiviji koristi isključivo tkanine od recikliranih materijala, te ekološki prihvatljive i biorazgradive boje na bazi vode. Kolekcije se proizvode u malim količinama i izrađuju po narudžbi kako se planet, koji ionako jedva diše pod tonama tekstilnog otpada, ne bi zatrpavao nepotrebnim viškovima.

shibesu
shibesu
shibesu

Svi modeli dostupni su na webshopu www.shibesu.com, a mogu se doći isprobati i kupiti u Shibesu showroom u dvorištu Vodnikove 8 u Zagrebu.

Foto: Doris Fatur

Modeli: Katarina Skelin, Senja Vild, Bojan Jončić, Stefano Katunar

Učitati još
Zatvori