Modni favoriti poznatog hrvatskog brenda uz koji ljeto traje duže

Modni favoriti poznatog hrvatskog brenda
uz koji ljeto traje duže

Ako ste jedan od onih koji (poput nas) odbijaju priznati kako je stigla jesen i kako je sve manje mogućnosti za šetnju gradom ili večernji izlazak u ljetnom stylingu ne brinite.  Sheriff & Cherry je posegnuo za „jockerom“ iz svoje Boatlife kolekcije – majicama dugih rukava sa i bez kapuljače!

Sheriff & Cherry serija majica dugih rukava sadrži tri majice s kapuljačom tzv. hoodie u bijeloj, navy plavoj i zelenoj boji te plavu i bijelu majicu bez kapuljače tako zvani sweatshirt.

SHERIFF & CHERRY SWEATSHIRT MODELI UZ KOJE LJETO TRAJE DUŽE

Modele karakterizira kvalitetan pamuk od kojeg su proizvedeni te kvalitetno vezeni i otisnuti motivi kao što su mornarski motivi, mornarsko sidro i naziv brenda na prsima, leđima i rukavima. Na rukavima svih modela decentno su izvezeni, već prepoznatljivi Sheriffovski simboli – sidro i zvijezda, u boji same majice.

U kolekciji je i nekoliko ženskih modela koje karakterizira otvor na jednom ramenu. Majica u navy plavoj i off white bijeloj boji te haljina s otvorenim ramenom u navy plavoj boji.  Sve modele karakteriziraju kvalitetno i bogato izvezeni mornarski motivi na prsima u zlatnoj, bijeloj i plavoj boji kao i na rukavima u boji modela.

Većina modela je unisex i dolaze u svim veličinama. Sheriff & Cherry Boatlife kolekcija dostupna je na www.sheriffandcherry.com i u zagrebačkom B.A.R.A.B.A. Store.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori