SEXY PLEXY ima webshop i novu mini kolekciju narukvica srećonoša za Zagreb

SEXY PLEXY ima webshop i novu mini kolekciju
narukvica srećonoša za Zagreb

Ovo neočekivano vrijeme koje nas je zadesilo, donijelo je malim brandovima i dizajnerima neke novosti s kojima su se morali suočiti, htjeli to ili ne… Budući da su showroomi bili zatvoreni, online prodaja je bila jedino ćemu su se mogli posvetiti. SEXY PLEXY tim kaže kako ih je iznenadilo koliko su ljudi unatoč svemu bili zainteresirani za kupnju, vjeruju da su si sitnicama pokušali razveseliti svakodnevnicu. Cure kažu kako su iskoristile višak vremena da se konačno posvete izradi webshopa, za koji nisu nikako prije nalazile vremena. Nakon puno mjeseci planiranja, webshop je konačno ugledao svjetlo dana i time razveselio vjerne kupce, kojima su na ovaj način uvelike olakšali odabir i samu kupovinu.

Sexy Plexy nakit odsada možete kupovati i online

Na webshopu možete pronaći sve SEXY PLEXY modele, razvrstane prema kolekcijama ili samim proizvodima. Cure su jednom tjedno odlučile počastiti svoje kupce posebnim pogodnostima za kupovinu njihovih bestsellera.

Osim novosti vezanih za webshop, izbacile su i mini kolekciju inspiriranu događajima koji su potresli Zagreb. Kako bi obilježile taj tužan trenutak i od njega stvorile uspomenu na naš grad, osmislile su narukvice srećonoše s natpisima koji nas podsjećaju da ga čuvamo i uvijek nosimo u srcu.

U doba izolacije shvatili smo važnost malih trenutaka s dragim nam ljudima, tako da ćemo iz svega ovoga svakako izaći s pozitivnim emocijama, bez obzira na sve. Narukvice sa slatkim natpisima za svakog člana obitelji, mogu se nabaviti zasebno ili u kompletima.

Cjelokupnu SEXY PLEXY ponudu možete pronaći na sexyplexy.com ili u SEXY PLEXY showroomu u Ilici 14 / Lovački rog.

Foto: Sexy Plexy

Učitati još
Zatvori