Već znamo kako izgleda savršeni slamnati šešir za ovo ljeto!

Već znamo kako izgleda savršeni
slamnati šešir za ovo ljeto!

Misli o ljetu dolaze nam same od sebe dok gledamo u slamnati šešir domaće dizajnerice Marije Kulušić. Ručno rađen, ovaj slamnati šešir dio je nadolazeće kolekcije za proljeće ljeto 2022. kojom će, po svemu sudeći, vladati prozračni lan i neutralne boje.

Slamnati šešir koji će privući sve poglede

Marija Kulušić hrvatska je dizajnerica ženske odjeće i modnih dodataka. Njezina pozornost usmjerena je na sofisticirane, ručno rađene detalje i tehnike koje zahtijevaju vrijeme. Svojim dizajnom želi postići ravnotežu između modernog i tradicionalnog težeći tako bezvremenskim komadima s elementom iznenađenja.  

Elegancija i jednostavnost dvije su ključne riječi koje progovaraju iz ovog šešira. Bilo da šetate gradom ili se izležavate na plaži, uz najdražu knjigu i vitamin D, ovaj šešir u isto će vrijeme odbiti neželjene zrake sunca, ali i privući znatiželjne poglede prolaznika. Ovom kolekcijom dizajnerica nam nagoviješta da će trend ovogodišnjih šešira biti visoki obod što mislimo da je izrazito chic. Chic šešir s domaćim potpisom već možete kupiti na njenom web shopu.

Foto: Instagram

Tekst: Dora Olujić

Učitati još
Zatvori