Neodoljivi sat koji je spoj sportske elegancije i urbanog stila
Neodoljivi sat koji je spoj sportske elegancije i urbanog stila

Neodoljivi sat koji je spoj sportske
elegancije i urbanog stila

S novim Pelagos 39 modelom, TUDOR donosi svestran sat koji spaja svijet tehničkog ronjenja i urbane profinjenosti. Rezultat je sportski sat koji se može pohvaliti vrhunskom tehnologijom izrade satova i šik estetikom.

sat

Pelagos 39 pridružuje se obitelji tehničkih ronilačkih TUDOR satova svestranog, komplementarnog dizajna, koji jednako dobro pristaje i ženama i muškarcima. Dok Pelagos, Pelagos LHD i Pelagos FXD modeli ovjekovječuju čisto tehničko vodeno nasljeđe nudeći funkcije specifične za visokospecijalizirane i relativno nišne profesionalne zarone, Pelagos 39 je kompaktan i svestran, tradicionalan mehanički ronilački sat, s dozom elegancije ostvarene kroz sjaj efekta sunčevih zraka na brojčaniku i umetku na prstenu.

sat
sat

Posebne karakteristike ovog sata je nova dimenzija kućišta, satinirano 39 mm kućište izrađeno u titanu 2. stupnja, s jednosmjernim prstenom i keramičkim umetkom s efektom sunčevih zraka sa švicarskim luminiscentnim materijalom Super-LumiNova® X1 stupnja. Ovaj dizajn savršeno prati satinirani crni brojčanik s luminiscentnim keramičkim kompozitnim monoblok oznakama sati. Također, lice sata ukrašeno je prepoznatljivim kazaljkama u obliku „pahulja“, koje su ispunjene luminiscentnim materijalom Super-LumiNova® X1 stupnja za bolju čitljivost.

sat

Uz nove proporcije kućišta, narukvica u titanu 2. stupnja opremljena je kopčom TUDOR „T-fit“ s brzim sustavom prilagodbe i ronilačkim produžetkom, a novi TUDOR Pelagos 39 dolazi i s dodatnom gumenom narukvicom s kopčom u titanu 2. stupnja. Naposljetku, ovaj novi TUDOR sat pokreće Manufakturni kalibar MT5400 s rezervom snage od otprilike 70 sati i koji je certificirao Švicarski službeni institut za testiranje kronometra (COSC).

Kao i svaki TUDOR sat, novi Pelagos 39 dolazi s petogodišnjim prenosivim jamstvom bez potrebe za registracijom ili periodičnim provjerama održavanja. Novi TUDOR Pelagos 39 uskoro će biti dostupan u butiku Mamić 1970 u Zagrebu, gdje možete istražiti bogatu kolekciju TUDOR satova.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori