Efektan i unikatan – upoznajte domaći brend ručno rađenog nakita Sandra’s Jewelry

Efektan i unikatan – upoznajte domaći brend ručno rađenog nakita Sandra’s Jewelry

Sandras Jewelry
Sandras Jewelry

Od jednostavnosti decentnih komada do efektnog izgleda koji krasi komade ukrašene dragim ili poludragim kamenjem, nakit je uvijek bio najbolji modni dodatak koji možemo dodati svojim kombinacijama. Osim kao savršeni modni začin koji će svaki look učiniti još boljim, nakit je mnogo više od samo efektnog modnog dodatka – kroz njega možemo izraziti svoju kreativnost, istražiti svoj osobni stil i pokazati svoju osobnost. Nošenjem nakita, svojim omiljenim komadima prišivamo i dodatno značenje i dodatnu vrijednost.

Uz posebnost koju ćemo sami dodati svojim omiljenim komadima nakita, u neke komade nakita posebnost je utkana mnogo ranije. Iza njih nalazi se ručni rad malih brendova i kreativnih pojedinaca koji su u kreiranju nakita pronašli način da izraze svoju kreativnost i svoju ljubav i strast prema nakitu podijele s drugima.

Upravo je u ljubavi prema stvaranju rukama i kreativnom oblikovanju započela priča o domaćem brendu nakita Sandra’s Jewelry.

Upoznajte brend nakita Sandra’s Jewelry

Sandra Bašić je svoju kreativnost i ljubav prema kreiranju otkrila jako rano. Otkad zna za sebe, obožavala je slagati naoko nepovezive elemente u skladnu cjelinu. Kasnije, prostor za svoju kreativnost pronašla je i kroz rad s djecom u osnovnoj školi. Kao učiteljica, uvijek je poticala svoje učenike da oslobode svoju maštu i slobodno se izražavaju kroz kreativan rad. Kako bi i sama slijedila ono na što potiče svoje učenike, Sandra je odlučila istražiti svoju vlastitu kreativnost kroz ono što voli najviše – stvaranje rukama. Njezin hobi uskoro je prerastao u brend ručno rađenog nakita Sandra’s Jewelry.

Sandras Jewelry
Sandras Jewelry

Unikatan nakit koji ćete rado nositi

Sandra’s Jewelry nakit ističe se autentičnošću i posebnošću koje su u svaki komad utkane kroz svaki dio procesa njegovog kreiranja – od prve ideje preko ručne izrade do konačnog proizvoda. Osim posebnosti koju mu daje, ručna izrada omogućava Sandri da svoju pažnju posveti i najsitnijim detaljima. Takav pristup kreiranju, Sandra’s Jewelry nakit čini unikatnim, a njegovoj dizajnerici omogućava da kroz njega izrazi svoju kreativnost i zamišljene priče transformira u opipljivo.

Težeći dodatnim znanjima i tehnikama rada s novim materijalima koje bi mogla koristiti u svom kreativnom radu, Sandra je upisala tečaj za Oblikovateljicu suvremenog nakita kroz koji se pronašla u radu s kovinama. Od svih kovina, najdraži joj je rad sa srebrom koje u njoj izaziva eksploziju mašte i strasti.

Nakon početnih radova i svladavanja stečenih znanja, nastavila je razvijati svoje znanje te usvojila naprednije tehnike koje joj omogućavaju materijaliziranje brojnih ideja, ne ograničavajući se samo na bakar, mjed i plemenite metale, nego i na njihovo kombiniranje s poludragim kamenjem.

Sandras Jewelry
Sandras Jewelry

U kolekciji brenda Sandra’s Jewelry možete pronaći statement naušnice, romantično prstenje i narukvice koje će odlično pristajati baš svakoj kombinaciji. Ako volite uskladiti nakit koji nosite, Sandra’s Jewelry kompleti bit će savršeni izbor za vas. Sve novosti i novitete s potpisom Sandra’s Jewelry možete pratiti na njezinom Instagram profilu @sandras_jewelry te na Facebook stranici.

Dok Sandra nastavlja učiti, razvijati se i raditi ono što ju najviše ispunjava, sve više ljubiteljica unikatnog nakita otkriva i nosi njezin nakit.

Ako se i vama sviđa ovaj unikatan i efektan nakit, svoj upit možete poslati na e-mail adresu sandras1.art@gmail.com ili na Instagram profilu @sandras_jewelry. Također, Sandra’s Jewelry nakit dostupan je i na web stranici handmade.com.hr.

Sandras Jewelry
Sandras Jewelry
Sandras Jewelry
Sandras Jewelry
Sandras Jewelry

Foto: Srđan Hulak

Učitati još
Zatvori