Sada je idealan trenutak za nabaviti jako toplu jaknu ili kaput po super cijeni

Sada je idealan trenutak za nabaviti jako toplu
jaknu ili kaput po super cijeni

Ako već neko vrijeme odlažete kupovinu vaših omiljenih modnih favorita za jesen i zimu došlo je pravo vrijeme za krenuti u šoping, jer su Black Friday popusti u Fashion Company trgovinama stigli i podrazumijevaju 30% na baš sve, uključujući i već snižene komade.

Bilo da vašem ormaru nedostaje dobra zimska jakna i kaput ili ste od onih koji na vrijeme vole pripremiti kombinacije za nadolazeće blagdane i domjenke, u novim kolekcijama svjetski poznatih brendova poput  Diesel, Calvin Klein, Guess, Tommy Hilfiger i mnogih drugih, naći ćete sve što vam je potrebno.

Popust od 30% koji uključuje i već snižene artikle, idealna su prilika da upotpunite vašu garderobu omiljenim klasicima i ključnim komadima sezone, ali i da pronađete prave zimske favorite kao što su vuneni topli džemperi i pernate jakne. Za ljubitelje malo glamuroznijeg look-a tu su i dugačke floralne haljine, kao i one kraće koktel, koje će biti idealne za svaki izlazak. Donosimo vam komade koji su se izdvojili na našoj shopping listi, a cjelokupnu ponudu možete pronaći u trgovinama Fashion Company u Zagrebu, Splitu, Zadru i Rijeci, kao i online na www.fashionandfriends.com.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori