Bridal kolekcija po mjeri Skandinavki: prve vjenčanice brenda Rotate

Bridal kolekcija po mjeri Skandinavki: prve
vjenčanice brenda Rotate

Doživjeli smo i taj dan da nakon pune dvije godine možemo reći – živimo normalno bez ograničenja. Jer u posljednje dvije godine živjeli smo sve samo ne normalno. Pogođeno je sve u vezi socijalnog života i okupljanja pa su tako pogođena i vjenčanja. Mladence su snašla potpuno nova pravila i morali su prihvatiti da se stvari mijenjaju iz sekundu u sekundu i da im se treba prilagođavati bez previše nerviranja. Sve to dovelo je i do promjena u odabiru vjenčanica. Mladenke su se, umjesto tradicionalnim, okrenule modernijim i pristupačnijim komadima koji su „out of the box“. Trendovima su se prilagodili i dizajneri, osobito oni srednjeg ranga, koji su u svoje kolekcije odlučili staviti takve vjenčanice. Jedan takav primjer je obožavani danski brend Rotate i njihova nova bridal kolekcija.  

Rotate bridal kolekcija ruši sva pravila

“ROTATE WEDDING” bridal kolekcija predstavlja njihove klasične oblike u bijeloj i krem boji. Naime, boja je jedino tradicionalno što krasi njihove vjenčanice. Sve ostalo je vrlo netipično i u ponekim modelima čak i malo ekstravagantno. Umjetno perje, šljokice, čipka, velike mašne, kratki i midi modeli – sve što je potrebno za razbijanje predrasuda i pravila kada pričamo o vjenčanju.

U kolekciji se nalazi deset sasvim različitih modela vjenčanica od kojih svaka priča neku svoju priču. Od svih njih mi bismo istaknuli dvije koje najviše ruše pravila. Prva je ona midi s puf rukavima i otvorenim leđima inspirirana 90-im godinama. Druga je za posve hrabre mladenke jer se radi o mini haljini s ogromnom mašnom s prednje i stražnje strane. Naša asocijacija na ovaj model je slatki bijeli poklončić.

Skandi vjenčanice za one hrabre

Kako kažu iz ovog skandinavskog brenda, od početka im je bila ideja da se okušaju u dizajniranju vjenčanica s kojima su željeli prekršiti sva pravila. Njihova glavna inspiracija dolazila je od ROTATE žena koje se ne boje riskirati. Zbog toga su njihove kultne, zabavne i moderne, oblike pretvorili u ove divne vjenčanice. Mislili su i o pristupačnosti jer im cilj nije bio da se cijelo bogatstvo daje na jednu vjenčanicu. Zbog toga se cijene njihovih vjenčanih haljina kreću od 220 do nešto više od 700 eura.

Trend je danas postao takav da se sve manje i manje odlazi u butike u kojima se isprobavaju velike vjenčanice pa je upravo to bila nit vodilja ROTATE brendu. Smatraju da mladenka treba izabrati onakvu vjenčanicu u kojoj se osjeća lijepo, seksi i samouvjereno te da ne treba siliti tradiciju ako smo daleko od nje. Kratko i slatko za taj dan, pa što ne?

Ako je jedna od ovih vaša vjenčanica iz snova te se ne bojite biti hrabri, kupiti je možete na njihovom webshopu.

Foto: Rotate

Preporuka

Zatvori