Robert Sever predstavio resort kolekciju koja slavi žensku snagu i energiju
Robert Sever predstavio resort kolekciju koja slavi žensku snagu i energiju

Robert Sever predstavio resort kolekciju koja
slavi žensku snagu i energiju

Nova resort kolekcija poznatog hrvatskog brenda donosi predivnu novu vizualnu priču – s pregršt novih odjevnih kombinacija.

Fotografije su pune atmosfere i bajkovitog  izričaja, u prepoznatljivom stilu koji brend njeguje već 22. godine, sa snažnim naglaskom na osnaživanju žena i ženstvenosti – te su proslava ženske ljepote, snage, energije i senzualnosti.

Kolekcija u kojoj je dominantna haljina kao okosnica ljetne garderobe, brand predstavlja u sinkronizaciji uzoraka i boja.  

ROBERT SEVER RESORT / SUMMER 2023.

“Za ljetnu sezonu pred nama fokus smo stavili na udobnost i funkcionalnost  koje su i inače temelj našeg stvaranja. Pripremili smo izbor od 60 novih lookova, a sama kampanja dolazi s 30 novih vizuala. Cijela kolekcija se zasniva na korištenju pomno probranih vintage tkanina, pa tako još jednom kao pioniri održive mode u Hrvatskoj stavljamo naglasak na udobne kombinacije od pamuka, lana i svile koji svojim uzorcima evociraju prošla vremena, a oblicima zadovoljavaju suvremene svakodnevne potrebe.

Podliniju branda “Retro chic” predstavili smo prije dvije godine upravo zato kako bi izdvojili proizvode koji su izrađeni upravo tako i s tom nakanom – pa je tako i cijela ljetna kolekcija posvećena upravo tom načinu stvaranja i promišljanja. Uz predivnu odjeću pripremili smo i 30 novih modela ručno izrađenih kruna od staklenih kristala sa detaljima leptira i buba –  koje će obogatiti svaku kombinaciju, kao i kolekciju naušnica i ogrlica koji čine stilsku cjelinu.”

Vizualna idila

“Moja inspiracija je uvijek ljepota, radost života, i moja osobna potreba da činim svijet ljepšim mjestom kroz svoj poziv. Kroz moj rad uvijek se protezu slične fascinacije, pa je tako i ljubav prema prirodi i posebno prema flori i fauni uvijek prisutna. Predivne uzorke koji me podsjećaju na davno zaboravljene slikovnice Sarah Key, kao i na odjeću iz serije “Mala kuća u preriji” sakupljali smo godinama, da bi na kraju mogli stvoriti ovakvu jednu sadržajnu kolekciju i modnu priču.

Ovakvi artikli imaju sve vrijednosti samog zanata, i bez obzira na retro uzorke – izgledaju izuzetno suvremeno nosivo i primjenjivo u svakodnevnom odijevanju. Sama lokacija gospodskog posjeda Contessa iz 18. stoljeća na kojem sam snimao fotografije upravo je zaokružila moju vizualnu idilu, sa životinjama i predivnim baroknim pasminama konja doprinijeli su ljepoti fotografija i učinili ovu stilsku priču potpunom.”

foto: Robert Sever

modeli: Nikolina Budinski, Marija Magdalena Koprek, Lara Spajić- Talia models, konj Spiro, poni Paris, pas Lidija

kosa: Kuća četki

make up: Karla Biočić za Jane Iredale

produkcija: Slobodan Velicki

lokacija: Posjed Contessa

Učitati još
Zatvori