Robert Sever predstavlja prvu HOME&VINTAGE lifestyle kolekciju

Robert Sever predstavlja prvu
HOME&VINTAGE lifestyle kolekciju

Stigla je prva HOME & VINTAGE kolekcija

Ususret blagdanskim danima i kao vrhunac godine, u kojoj slavi 20 godina rada, Robert Sever predstavlja dvije nove linije koje su kreativno razvijali kroz cijelu godinu. Njegova opsesija dekoracijom prostora, kao i uređenje interijera rezultiralo je idejom da stvori neke elemente koji su nužni da bi interijer odisao kao dom, a da su pritom artikli lijepi, primjenjivi i korisni.

Druga ideja na kojoj smo radili je održivost mode kroz nosive artikle koji su izrađeni od retro materijala – bez obzira da li se radi o vintage materijalima ili uzorcima koji podsjećaju na neka minula sretnija vremena. U tom kontekstu izabrali smo nekoliko naših klasičnih i voljenih artikla koje smo izradili tako da nemaju kontekst sezone ili trenda, već da vizualom i funkcionalnošću izađu iz okvira vremena. Ovakav artikl ima sve vrijednosti samog zanata i bez obzira na retro uzorke izgleda izuzetno suvremeno.”- kaže Robert Sever.

Da bi priča bila vizualno zaokružena i ovu kampanju snimio je sam dizajner u najintimnijem okruženju – u svom vlastitom životnom prostoru. Snimajući svoje omiljene modele, muze i svog psa Seku, ovime kroz fotografije istražuje ideju primjenjivosti novih linija upravo u svakodnevnom životu.

U kolekciji HOME & VINTAGE fokus je na mekanim prekrivačima koji su izrađeni u kombinaciji Jacquarda, koji neodoljivo podsjećaju na vintage tkanine, zajedno s mekanim umjetnim krznom. Ukrasni jastuci izrađeni su u zanatskoj maniri, a inspirirani su engleskim interijerima. Svi dolaze kao unikatni komadi, ili u mini serijama s predivno dizajniranim detaljima.

Ukrasi i modni dodaci koji će uljepšati blagdansku sezonu

Da bi blagdanska sezona bila potpuna pripremili su i seriju ukrasa koji su izrađeni od recikliranog trapera, a koje možete naručiti s personaliziranim imenom, kao i ručno rađenim detaljima od kristala. Napravili su i kolekciju ukrasa za bor od staklenih kristala.

Kao i u svakoj kolekciji, i ovog puta imamo predivne bestseller krune s ručno rađenim ukrasima od metala i staklenih kristala.

Ponuda je zaokružena toplim Robert Sever kapicama podstavljenima s umjetnim krznom koje i ove sezone dolaze s nježnim ukrasima, a ispleli su ih u 5 varijanta boja.

Foto: Robert Sever

Učitati još
Zatvori