Romantični vintage komadi dominiraju novom kolekcijom Roberta Severa

Romantični vintage komadi dominiraju
novom kolekcijom Roberta Severa

Već treća ovogodišnja kolekcija Roberta Severa nazvana je jednostavno 3/22, čime se izravno nastavlja na već dvije fantastične kolekcije koje su izašle od početka ove godine. Kako iz ove kreativne radionice kažu, riječ je o odjevnim predmetima koji su itekako potrebni za chic suvremeni modni izražaj, a kojima se nastavlja priča njihovog opusa.

Kolekcijom dominiraju svjetle boje, cvjetni uzorci i volani na košuljama, koje se lako mogu kombinirati s običnim trapericama i stvoriti opušten, ali i chic izgled za svaki dan.

Naša ideja na kojoj smo  opet radili je održivost mode kroz nosive artikle koji su izrađeni od prirodnih  materijala- bez obzira da li se radi o vintage materijalima ili uzorcima koji podsjećaju na neka minula  vremena. U tom kontekstu izabrali smo nekoliko naših klasičnih i voljenih artikla koje smo izradili tako da nemaju kontekst sezone ili trenda, već da i vizualnom kao i funkcionalnošću izađu iz okvira vremena. Naši artikli imaju  sve vrijednosti samog zanata, i bez obzira na retro uzorke izgledaju izuzetno suvremeno, a na to smo uvijek posebno ponosni – kaže Robert Sever.

Manje, kreativne priče nasuprot velikih kolekcija

U našoj kreativnoj radionici nikada nije dosadno, pa u potpunom kontinuitetu stvaramo artikle koji dolaze iz vlastite percepcije i ukusa, koje onda, ovisno o godišnjem dobu ili potrebama klijentica, uvrstimo u određenu zbirku. Davno smo shvatili da nas više ne čini sretnim lansiranje velikih sezonskih kolekcija, pa smo se i u ovome odlučili za vlastiti tempo – predstavljajući nove kreativne priče u etapama koje nama kao brandu odgovaraju, poručili su.

Uz već prepoznatljive košulje i haljine s prepoznatljivim estetskim potpisom, u selekciju je uvršteno i nekoliko modela haljina, od koji se izdvaja Marija Tricolore u predivnom retro floralnom uzorku, u kombinaciji tri boje. U istoj kombinaciji izradili su i haljinu za djevojčice pod nazivom Kosjenka.

U liniji koja je prvi puta predstavljena prošle godine, nazvanoj HOME & VINTAGE, Rober Sever donosi novu selekciju ukrasnih jastuka, u novim pastelnijim tonovima. Izrađeni su u zanatskoj maniri, a ispirani su slikarstvom flore i faune. Svi dolaze kao unikatni komadi ili u mini serijama, s predivno dizajniranim detaljima.

Fotografija i styling – Robert Sever

Make up – Saša Joković, Marina Drviš

Kosa – Kuća Četki

Produkcija – Slobodan Velicki

Modeli- Ana Stanković, Andriana Gazić,  Kosjenka Bilić

Učitati još
Zatvori