Prva linija kupaćih kostima s potpisom britanskog ‘it’ brenda

Prva linija kupaćih kostima s potpisom
britanskog ‘it’ brenda

Modni svijet danas je raskošniji no ikad, a u središtu pažnje modnih insajdera i entuzijasta našla su se neka nova imena čije su kreacije donijele dašak svježine u ono poznato i klasično. Uz novi val šarmantnih francuskih brendova, kupaćih kostima s australskim potpisom i novih skadinavskih imena, i britanska modna scena još uvijek je snažan igrač u modnom svijetu i to zahvaljujući ne samo bogatoj i dugoj tradiciji i kultnim imenanima poput Burberryja, već i mladim brendovima koji su redefinirali i redizajnirali britansku estetiku. Jedno od najpopularnijih imena britanskog novog modnog vala bez sumnje je brend Rixo London.

STIGLI SU PRVI RIXO LONDON KUPAĆI KOSTIMI

Iza brenda Rixo London nalaze se Henrietta Rix i Orlagh McCloskey, prijateljice i ljubiteljice vintage mode, koje su cijelu estetiku i filozofiju brenda osmislile oko pogleda na modu kao igru koja nam može dati osjećaj slobode, ali i način da izrazimo sebe i svoju kreativnost. U središtu svake Rixo London kolekcije tako su se našle ženstvene haljine u klasičnim krojevima koji laskaju svakoj figuri, ali s modernim pomakom u detaljima unutar samog dizajna i dozom retro šarma u raskošnim uzorcima i vibrantnim bojama.

Za novu sezonu Rixo London predstavio je još jednu kolekciju neodoljivih haljina koje su popularne modne trendseterice već dodale u svoje ormare, ali i donio jedno iznenađenje – mini kolekciju kupaćih kostima. Prva mini kolekcija kupaćih kostima s potpisom popularnog britanskog brenda donosi šarmantne modele koji, baš poput popularnih Rixo haljina, donose savršeni spoj klasičnih krojeva, modernih detalja i retro šarma u raskošnim uzorcima. Unutar kolekcije nalaze se klasični bikini modeli s tankim trakama koje se vežu oko vrata i oko bokova, dvodijelni modeli inspiriran retro donjim rubljem i zavodljivi jednodijelni kupaći kostimi s dubokim izrezom i wrap detaljom u struku koji će laskati baš svakoj figuri.

Prve Rixo London kupaće kostime možete pronaći na službenoj stranici rixo.co.uk te u ponudi luksuzne web trgovine netaporter.com.

 

Foto: Instagram, Net-a-porter, Rixo London

Učitati još
Zatvori