Retro kolekcija kupaćih kostima koja nas je oduševila
Retro kolekcija kupaćih kostima koja nas je oduševila

Retro kolekcija kupaćih kostima
koja nas je oduševila

Osjećate li miris soli i kreme za sunčanje? Plaža, sunce, more – samo što nismo dočekali najljepši dio godine. Sezona kupanja i ljetnih godišnjih odmora sve je bliže i svi jedva čekamo cjelodnevno izležavanje na osunčanim plažama našeg divnog mora. Najbolja stvar svakog ljeta, osim jedva dočekanog kupanja u moru, definitivno je i kupnja novog kupaćeg kostima u kojem ćete zablistati na plaži. Kako bismo vam olakšali potragu za novim ljetnim outfitom, omiljeni domaći modni dvojac ELFS predstavlja svoju cruise kolekciju kupaćih kostima i šorceva te modnih dodataka za ljeto.

 

Inspirirani nostalgijom za Mediteranom iz prošlosti

ELFS cruise kolekcija inspirirana je retro estetikom prošlog stoljeća, Mediteranom i jednostavnošću koja obilježava period kojeg provodimo na godišnjem odmoru. Esencijalni dio sofisticirane resort kolekcije čine nostalgični, svevremenski i luksuzni kupaći kostimi i šorcevi. Stvoreni za plažu, ali jednako stylish i ako ih se kombinira s ostatkom ljetne garderobe, ELFS kupaći kostimi mogu se nositi od jutra do sutra. Jednostavni, a opet efektni komadi, čija se privlačnost temelji na atraktivnom kroju i vrhunskim materijalima, izrađeni su većinom u zemljanim tonovima te plavoj, crvenoj, crnoj i bijeloj boji, dok su muški modeli svi istoga kroja – kratki šorc u šest različitih boja ili s prepoznatljivim elfs uzorcima, a nositi ih možete uz pripadajuću vjetrovku. U raskošnoj ponudi vrhunski ELFS kupaći kostimi oduševit će vas svojom raznolikošću, a svima je zajedničko da u nijednom nećete proći nezapaženo.

Luksuzni ELFS kupaći kostimi namijenjeni su ženama koje se istovremeno žele osjećati seksi i otmjeno, ženama koje se bilo gdje na svijetu osjećaju kao kod kuće jer se osjećaju dobro u svojoj koži. Jednostavnost, nježni romantični volani, asimetričnost i visoki struk odgovaraju tijelu svake žene i glavne su karakteristike nove kolekcije ELFS kupaćeg asortimana. Višenamjenske kreacije lako je nositi od jutra do mraka. Badić uz kaftan izgleda kao cool body, kupaći grudnjak uz jeans hlačice super top, a ako na retro badić dodate oversize košulju i slamnati šešir dobili ste casual ljetni styling.

Svi komadi potrebni za savršeni ljetni look

Trendi detalji onaj su element koji čini razliku te i najjednostavniji kupaći kostim pretvara u statement komad za plažu. Stylish marame i slamnati šeširi najpoželjniji su ljetni modni dodatak ove sezone, a uz to i odličan način kako podignuti svoju modnu kombinaciju za plažu!

“Kupaći kostimi već godinama nisu samo odjevni predmeti u kojima skačemo u more već fashion statement komadi koji pričaju našu modnu priču svijetu. S obzirom na to, nije ni čudo da smo im posvetili više pažnje, te ove sezone predstavljamo kolekciju ženskih kupaćih kostima i muških šorceva te pripadajućih i upečatljivih modnih dodataka za ljeto i plažu. Uz obilje trendi detalja i krojeva te prigušenu paletu tonova boja i upečatljivih elfs uzoraka, ova swimwear kolekcija stvorena je za bezbrižno stylish ljeto u kojima ćete bit ultimativna zvijezda plaže”,  izjavio je dizajner Aleksandar Šekuljica.

Nova ELFS sezona prepuna je noviteta, pa su tako uz atraktivnu ljetnu resort kolekciju otvorili i svoj prvi dućan na Hvaru u sklopu hotela Amfora.

Odabrani modeli iz cruise kolekcije dostupni su u ELFS trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci i u novootvorenoj poslovnici na Hvaru, te online na web shopu.

Foto: Danijel Galić
Frizura: Studio Marcela
Šminka: Ines Krajnović
Modeli: Talia models

Učitati još
Zatvori