Replay je otvorio potpuno novi koncept dućana u Splitu

Replay je otvorio potpuno novi
koncept dućana u Splitu

Marina Fernandez

Marina Fernandez

Split, točnije shopping centar Joker, po prvi put u Europi postaje domaćin potpuno novom konceptu Replay trgovine. Ljubitelji popularnog brenda od sada će moći uživati u potpuno novom storeu te isprobati i kupiti najbolje komade iz Replay kolekcija koje je u novom interijeru pogledala i poznata splitska glumica Marina Fernandez.

Replay-store_Joker-Centar_17

Novi Replay store opisuje atraktivan open space prostor uređen u prepoznatljivom Replay stilu. Veliki, prozračni izlozi ukrašeni dehidriranim biljem, drvene police i zidovi te detalji napravljeni od prirodnih materijala samo su neki od elemenata koji garantiraju jedinstven doživljaj storea i ugodnu atmosferu uz koju će vaš shopping biti itekako zabavan i zanimljiv.

Replay-store_Joker-Centar_6

Replay se i u ovoj sezoni vratio sa zanimljivijim komadima odjeće, obuće i modnih dodataka koji garantiraju urbani trendi izgled za dan i noć. Nova kolekcija nudi širok raspon jeans komada poput prepoznatljive Hyperflex linije traperica napravljene od najmodernijih inovativnih materijala zbog kojih će vaš omiljeni jeans uvijek izgledati kao prvog dana te će u prvi plan staviti vašu individualnost i besprijekoran stil. Posjetite novi Replay store u splitskom Joker centru i doživite nezaboravno shopping iskustvo uz novu kolekciju proljeće/ljeto.

Replay-store_Joker-Centar_9 Replay-store_Joker-Centar_8

Replay-store_Joker-Centar_5 Replay-store_Joker-Centar_4 Replay-store_Joker-Centar_3

Replay-store_Joker-Centar_16

Replay-store_Joker-Centar_15 Replay-store_Joker-Centar_13 Replay-store_Joker-Centar_12 Replay-store_Joker-Centar_10

Učitati još
Zatvori