Reebok podiže svijest o zaštiti i promicanju prava  LGBTQIA+ zajednice

Reebok podiže svijest o zaštiti i
promicanju prava LGBTQIA+ zajednice

Reebok Pride

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv homofobije omiljeni sportski i lifestyle brend Reebok lansirao je prigodnu kampanju i kolekciju odjeće i obuće pod nazivom ‘All Types of Love Pride’ za 2021. godinu i prateći video kampanje pod nazivom ‘Fierceness Isn’t Born. It’s Made.’.

Reebok Pride

Ovogodišnju kolekciju osmislila je Reebokova LGBTQIA+ zajednica zaposlenika Colorful Soles koja se udružila s Iconic House of Ninja kako bi odala počast kulturi plesnih dvorana i onome što je ta kultura donijela ne samo LGBTQIA+ zajednici već i čovječanstvu na globalnoj razini.

U videu  ‘Fierceness Isn’t Born. It’s Made.’ House of Ninja ilustrira pokret koji je izmislio kulturu plesnih dvorana koje su i dalje sigurno utočište za mnoge članove LGBTQIA+ zajednice. U videu se pojavljuje glas Archieja Burnetta koji objašnjava inkluzivnost, emocionalnu, metaforičnu i fizičku snagu plesa u plesnim dvoranama, a posebno voguea, plesa koji ujedinjuje i briše predrasude. Dizajn ovogodišnje unisex kolekcije obuće i odjeće sadrži detalje nadahnute Pride zastavom, kao i oznaku proizvoda Progress Pride Flag. Po

Reebok Pride
Reebok Pride

Foto: PR

Preporuka

Zatvori