Jesen je raskošnija no ikad u novoj Twinset kolekciji

Jesen je raskošnija no ikad u
novoj Twinset kolekciji

Popularni talijanski modni brend, Twinset, predstavio je novu, odvažnu kolekciju jesen-zima 21/22. Pod sloganom „više je više“, antipodom poznate krilatice, najavljeno je Twinset modno doba u kojem boemski uživamo u slojevitom odijevanju, zanimljivom kombiniranju uzoraka i boja te smo posvećeni detaljima.

Neki od trendova zastupljenih u kolekciji jesen-zima 21/22. su: jarke boje, glamurozan sjaj, uzorci i formalna elegancija (odijela, plisirano i komadi nadahnuti uniformama koledža). Nezaobilazni romantični detalji, poput prepoznatljivih Twinset volana, čipke i tila, kombiniraju se s odvažnim bojama i maštovitim uzorcima koji dominiraju kolekcijom – kariranim, „patchwork“ i životinjskim te prepoznatljivim cvjetnim uzorkom, ali i istaknutim logotipom.

Nakon mjeseci društvene letargije, narasla je želja za glamurom i sjajem. Dio kolekcije u kojem glavnu ulogu zauzimaju šljokice, rese, kristalići, til i metalik detalji, inspiriran je modnom raskoši 80-ih i blještavilom 20-ih. Uživamo nositi uzorke, šljokice i upečatljive boje svaki dan. Odvažite se pomaknuti granice svog modnog izričaja, spojiti nespojivo, osjećati se u tome ugodno te kreirati jedinstvene kombinacije po kojima će ova jesen ostati zapamćena.  

Marširajte odlučno prema budućnosti poput 40 žena iz nove Twinset Milano video priče. To je priča o talijanskom brendu koji je od početka predstavljao ženstvenost i individualnost žena. Žene diljem svijeta nastavljaju birati Twinset kao brend koji im omogućuje da izraze sebe i slave svoju osobnost u svim aspektima života.

Nova Twinset kolekcija čeka vas u trgovinama u Splitu i Zagrebu te web-trgovini karla.hr. 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori