Ekskluzivni pogled na prekrasnu novu kolekciju Simone Rocha x H&M

Ekskluzivni pogled na prekrasnu novu
kolekciju Simone Rocha x H&M

Simone Rocha i H&M s ponosom predstavljaju fotografije i film za predstojeću kolekciju Simone Rocha x H&M. Snimio ju je Tyler Mitchell, u njegovom potpisu optimističnog stila, kampanja poziva ljude da zakorače u svijet Simone Rocha x H&M i iskuse osjećaj zajedništva, snažne ženstvenosti i bliskosti koji su osnova kolekcije.

Kampanja je priča o prijateljstvu, radosti i oda trenucima druženja i okupljanja. Poruka je to o nadi i radosti koja će se dogoditi kad se ponovno možemo sastati i okupiti kako bismo večerali, opustili se, nasmijali se, plesali. Talenti predstavljeni u kampanji su dinamični pojedinci čijim se vještinama, izgledom i jedinstvenom ljepotom divi Rocha.

Glumci Daisy Edgar-Jones i Micheal Ward, zvijezde u usponu, pojavljuju se uz glavnu plesačicu kraljevskog baleta Francescu Hayward, umjetnicu Faye Wei Wei, zadivljujuće modele Mouchette Bell i Aramish Mangi te glazbenicu Kelsey Lu – koja je napravila i soundtrack za film kampanje. Modeli, često prisutni u Rochinom svijetu -Tess McMillan i sestre Adwoa Aboah i Kesewa Aboah, prva aktivistica i model, a druga umjetnica i model.

Kampanja je snimljena u povijesnoj kući i vrtovima Great Dixter u Northiamu, istočni Sussex, Engleska, i prikazuje slijedove obroka i rituale koji dolaze s uživanjem u hrani i slobodnom vremenu; priprema i planiranje, pranje i postavljanje stolova, prezentacija svježih proizvoda, opuštanje. Kampanja je rađena uz pomoć brojnih Rochinih dugogodišnjih suradnika; stilist Robbie Spencer, vizažist Thomas De Kluyver i frizerka Cyndia Harvey. “Htjela sam da kampanja uhvati i duh i zajednicu glumačke ekipe i da istraže odnose između prijatelja, prirode, obitelji i ženstvenosti. Stvarajući nešto prirodno, zaigrano i poetično u prekrasnom Great Dixteru.”

Foto: PR

Učitati još
Zatvori