Nova kolekcija Prince x Sporty & Rich uz koju se ponovno vraćamo na teniske terene
Nova kolekcija Prince x Sporty & Rich uz koju se ponovno vraćamo na teniske terene

Nova kolekcija Prince x Sporty & Rich uz koju se ponovno vraćamo na teniske terene

Bili vi aktivni igrač tenisa, rekreativni, ili samo ljubitelj bijelog sporta, sigurni smo da volite imati lijepi outfit čak i kada se znojite. Ali da teniski look nije rezerviran samo za terene, o tome se priča već neko vrijeme. Postao je jako popularan i u street style kombinacijama. Zato ako ste u potrazi za chic plisiranim suknjicama imamo odlične vijesti! Poznati teniski brend Prince i luksuzni brend sportske odjeće Sporty & Rich udružili su snage po drugi put i predstavili novu kolekciju koja ima najljepše komade za teniske terene. Prince x Sporty and Rich capsule kolekcija svoje svjetlo dana ugledala je jučer. Baš po završetku najznamenitijeg grand slam turnira Wimbledon.

Što sve pronaći u Prince x Sporty and Rich capsule kolekciji

Prince x Sporty & Rich capsule kolekcija druga je po redu u kojoj ova dva lifestyle brenda surađuju. Zimsko izdanje planulo je u trenu pa su brendovi odlučili napraviti i ljetnu verziju u kojoj je naglasak na kratkim hlačicama i suknjicama, haljinicama, kompletima, ali i dodacima. Tako možete pronaći i rekete, dodatke za rekete, znojnike, termos bočice i šilterice. Sve u svemu, sve što jednoj stylish tenisačici poput vas treba. Osim prevladavajuće bijele, koja je kraljica tenisa, u kombinaciji boja su još žarko zelena, siva i modra te pastelne – žuta i roza. Na svakom artiklu otisnut je logo “Prince Sporty & Rich Racquet and health Club”

Čak i nakon detaljnog proučavanja kolekcije i svega što se u njoj nudi, teško nam se odlučiti za najbolje komade. Izabrali bismo ih najradije sve. Ipak, kada bismo morali odabrati samo jedan styling, bila bi to definitivno bijela suknjica sa zelenim prugama u kombinaciji s pamučnim pletenim džemperom V izreza. Zasigurno bi se u toj kombinaciji mogli uputiti i na špicu, a ne samo na partiju tenisa. Ipak stvari nisu tako jednostavne jer ovaj džemper je već sold out!

Ususret lansiranju, Emily Oberg, osnivačica Sporty & Rich rekla je kako je njen brend usmjeren na poticanje ljudi za zdravijim, sretnijim i duljim životom. Istaknula je kako su stil i rekreativni sport bili stalni cilj suradnje Sporty & Rich i Princea. Ono što mi kažemo je da smo uz ove prizore momentalno dobili želju za ponovnim uzimanjem reketa u ruku i povratku teniskom terenu.

Sve artikle iz kolekcije možete pogledati i kupiti na službenoj web stranici Sporty & Richa. U nastavku donosimo genijalne slike ovog editorijala.

 

Učitati još
Zatvori