Nježna Zarina kolekcija donjeg rublja i pidžama

Nježna Zarina kolekcija donjeg
rublja i pidžama

Premijeru u svijetu donjeg rublja Zara je imala u travnju 2020. kada je poznati španjolski brend predstavio svoju prvu kolekciju koja se sastojala od samo nekoliko komada. S obzirom da Inditex u svojem portfoliju ima brend kojem je donje rublje u fokusu, ne iznenađuje da su odlučili malo tematski “šarati” unutar kuće pa tako Oysho lansira komade za svaki dan, dok je Zara u svojem stilu otvorila poglavlje donjeg rublja i pidžama.

I čini se kako je premijera bila više nego uspješna jer sad gledamo novu, proširenu kolekciju za jesen 2020.

Zara donje rublje za jesen

U godini u kojoj više no ikad razmišljamo o udobnosti, često provodeći dane radeći od kuće, imperativ je u svakom sloju odjeće uživati do maksimuma. Ako već nećemo izaći iz loungeweara, onda neka on barem bude elegantan i zavodljiv u svojim slojevima, a upravo je takvo donje rublje iz jesenske Zarine kolekcije. I ne samo donje rublje, već i pidžame.

Delikatno i romantično, tako bi se moglo opisati setove grudnjaka i gaćica koje brend predlaže u novoj sezoni. Svila, čipka i pamuk su najzastupljeniji materijali, grudnjaci su najčešće bez žica, a gaćice visokog struka ili sa shaping kvalitetom. Osim satenskih pidžama u dva dijela, Zara predlaže i nekoliko pamučnih modela, a najzastupljeniji su klasični, muški modeli na kopčanje.

Bralette i bikini grudnjaci nježno će obavijati kožu, u kolekciji je i nekoliko bodija, a mi smo u nastavku izdvojili naše favorite. Sve pronađite na službenoj Zara stranici – mnogi su komadi još u kategoriji coming soon ali možete se predbilježiti za e-mail obavijest o njihovom dolasku u webshop.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori