Prekrasna nova kolekcija nakita brenda Little Wonder

Prekrasna nova kolekcija nakita
brenda Little Wonder

1

Dizajnerica nakita Selma Štrkljević Mravak koja stoji iza brenda Little Wonder Jewelry predstavlja novu kolekciju „Soldier of Love“ kroz sanjivi lookbook za koji je zaslužna fotografkinja i grafička dizajnerica Alma Štrkljević. Kolekcija se sastoji od ogrlica, naušnica i narukvica izrađenih od ručno rezanog i galvaniziranog mesinga, riječnog bisera i oniksa. Svaki komad nakita izrađen je ručno i u potpunosti u Hrvatskoj.

Soldier of Love

Ogrlice „Soldier of Love“, naušnice i ogrlice „Interrupted Circle“ kao i cijela kolekcija inspirirani su kompleksnosti života kojeg živimo i svim njegovim nesavršenostima. Bijeli barokni riječni biser suprostavljen je crnom oniksu, pravilan krug je prekinut i narušen pukotinom jer ništa nije savršeno. Vojničke pločice bez imena i mjedene perle koje podsjećaju na metke evociraju činjenicu da je život prožet manjim i većim borbama koje svakodnevno proživljavamo.

 

 

1a

Statement naušnice „Interrupted Circle“ zanimljive su zbog toga što se privjesak od mesinga može jednostavno odvojiti od ringa naušnice te se mogu nositi i odvojeno kao hoop naušnice, a privjesak se može provući kroz tanki lanac. Multifunkcionalnost u nakitu jedna je od bitnih karakteristika branda Little Wonder koja je vidljiva i u ovoj kolekciji.

Kolekcija će uskoro biti dostupna na webshopu Designer Storea Krug i na prodajnim mjestima Take me Home u Zagrebu, Prostor u Rovinju, LuluandBrands u Šibeniku i Splitu, Croatia in a Box u Rijeci i u Jevremovoj 25 u Beogradu.

Foto i set dizajn: Alma Štrkljević

2

3

3a

4

5a

5aa

6

7

8

9

10

11

12

13

14

DSC_5254a

DSC_5353a

Učitati još
Zatvori