Nove Skechersice osvojile su osvojile su i velike i male ljubiteljice tenisice

Nove Skechersice osvojile su osvojile su i
velike i male ljubiteljice tenisice

Omiljeni brend tenisica Skechers, poznat po svojoj udobnoj trendi obući iznimne kvalitete, u proljetnoj je sezoni pripremio prave modne poslastice za sve koji žele da njihova obuća bude udobna i atraktivna. Skechers će ovo proljeće obožavati odrasli, ali i djeca. Ne samo da novi modeli predstavljaju najudobniju zaštitu za nježna dječja stopala, nego mališane kojima je svaki dan velika avantura oduševljavaju veselim šarenim svjetlima koja ih prate u otkrivanju svijeta.

Poznate mame i njihovi mališani u veseloj proljetnoj avanturi

Ove su se subote poznate Zagrepčanke sa svojom djecom okupile u jednom od zagrebačkih omiljenih mjesta za uživanje u slatkim delicijama – predivnoj slastičarnici Magnolia slastice. Svima njima je zajedničko da za svoje mališane uvijek traže samo najbolje i da one, baš kao i njihovi zaigrani mališani, obožavaju Skechers. Upravo zato, Skechers ih je pozvao da zajedno otvore proljetnu sezonu druženja, zabave i igre u udobnim svjetlećim Skechersicama.

Na druženje su stigle brojne poznate mame sa svojom djecom, među kojima Jelena Veljača, Ana Begić Tahiri, Olja Vori i Mirna Medaković. Dok su one uživale u razgovoru s prijateljicama uz najfinije slastice i kavu, mališani su u udobnim svjetlećim Skechersicama istraživali veseli šareni svijet i okušali se u brojnim avanturama koje može smisliti samo razigrana dječja mašta.

Omiljene Skechersice proljetne sezone

U aktualnoj kolekciji tenisica Skechers koju možete pronaći u svim ShoeBeDo i Skechers trgovinama ili ih naručiti putem web shopa, nalazi se velika paleta modela pa je jednostavno pronaći onaj savršeni par. U par veselih minuta biranja otkrit ćete idealan model tenisica za djecu veselog avanturističkog duha, ali i za odrasle. Tenisice za male i velike ljubitelje brenda Skechers odlikuju se udobnošću i kvalitetom izrade, a proljetni modeli donose najpoželjnije modne trendove kako bismo mogli uživati u svakom cool koraku.

Tenisice su nova crna

Svijet mode je ne tako davno uzdignuo tenisice na pijedestal i otada ne silaze s liste poželjnih statement komada za odrasle. U tenisicama idemo na posao, nosimo ih na haljine, traperice, odijela, fine hlače i sakoe pa čak i na elegantne kombinacije u večernjim izlascima. Bilo da preferirate ženstveno, dječačko, casual ili strogo odijevanje, tenisice su vjerojatno najudobniji komad trendovske garderobe koji možete upariti sa svojim stilom. Skechers je američka marka koja je osvojila svijet ubrzo nakon osnivanja prije kakvih 28 godina. Tajna takvog uspjeha krila se prvenstveno u nevjerojatnoj udobnosti, a potom i u vrhunskoj izradi i kvaliteti materijala. Uspjehu je uvelike pridonijelo praćenje pa i kreiranje modnih trendova koji su svakom od udobnih i kvalitetnih modela dali poželjan i trendi izgled. Danas je u Hrvatskoj ovo jedan od najpoželjnijih brendova za djecu i odrasle.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori