Predstavljena je prva kolekcija dubiljubi art t-shirta

Predstavljena je prva kolekcija
dubiljubi art t-shirta

Krajem rujna novi zagrebački street style brand „dubiljubi“ predstavio je svoju prvu kolekciju art t-shirta kroz pop-up store u prostoru popularnog zagrebačkog Program bara u Martićevoj ulici. Za tu priliku dubiljubi ekipa spomenutom baru oblači novo ruho – art.

Majice jedinstvenih crteža proizvedene su metodom duplog češljanja
visokokvalitetnog prirodnog pamuka rezultirajući iznimno mekim i krajnje izdržljivim materijalom savršenim za svakodnevne prilike.

Hand made dizajni i crteži u potpunosti su autorsko djelo dizajnerice i suosnivačice branda Dubravke Dujmović te iza sebe nose jedinstvenu priču nastanka koja preko crtaćeg stola završava finalnim proizvodom.

Korištenjem boja na vodenoj bazi kroz tehniku sitotiska dobivena je izrazita jakost boja koje prati jasan potez kista što svakom dizajnu daje neobičnu i dinamičnu notu. Ako su vam dizajni neobični što ćete tek reći za pakiranje. Naime, svaka dubiljubi majica dolazi u masnom papiru zapakirana kao raw dizajn sa razglednicom koja je prigodna za uramljivanje.

Neobičnu izložbu majica u okvirima slika možete pogledati svaki dan u Program baru u Martićevoj 14f do kraja godine, a za upite i narudžbe posjetite njihov web shop dubiljubi.com ili stranice Instagrama i Facebooka.

Foto: Marina Ribar

Učitati još
Zatvori