Upoznajte srpski modni brend koji ćete obožavati, a uskoro stiže i u Hrvatsku

Upoznajte srpski modni brend koji ćete
obožavati, a uskoro stiže i u Hrvatsku

Iz godine u godinu, regionalna modna scena je sve bolja, raskošnija i raznovrsnija. Od mladih dizajnera do poznatih imena – domaći modni brendovi danas koračaju uz bok onim svjetskim, a njihove kolekcije na uvijek novi i drugačiji način prenose najnovije i najpoželjnije modne trendove.

U posljednjih nekoliko godina, na regionalnoj modnoj sceni imamo prilike svjedočiti pravoj maloj renesansi koju, čini se, predvode mladi i talentirani dizajneri, ali u kojoj su najvažniju ulogu odigrali kultni modni brendovi koji se na sceni nalaze desetljećima i koji su uvijek bili pokretači promjena. Jedan od njih bez sumnje je Mona, srpski modni brend koji nakon tri uspješna desetljeća na modnoj sceni zasluženo nosi kultni status.

UPOZNAJTE SRPSKI MODNI BREND MONA

Obožavateljima domaćeg modnog dizajna, srpski brend Mona je dobro poznato ime. Od 1989. godine kada se pojavila na modnoj sceni, Mona je bio brend s jedinstvenom vizijom da svojim kupcima ponudi mogućnost modernog i kvalitetnog odijevanja. Iako se modni brend Mona uvijek mijenjao u skladu s vodećim svjetskim trendovima, kvaliteta i promišljeni dizajn ono su što je uvijek ostalo isto – bez prostora za kompromis i kao glavni razlog iza dugoročnog zadovoljstva njegovih kupaca.

Sofisticiran, moderan i kvalitetan sinonimi su za taj poznati srpski brend koji danas, trideset godina od predstavljanja prve kolekcije, zaslužuje kultni status. Svake sezone, Mona donosi ready-to-wear kolekcije za žene i muškarce te široku ponudu modnih dodataka. Namijenjeni modernim, ostvarenim, sofisticiranim i samouvjerenim ženama i muškarcima koji brinu o svom izgledu u svakoj prilici i istinski uživaju u modi, Mona modeli istovremeno su nosivi i pristupačni, ali uvijek s modernim pomakom u kroju, silueti i detaljima.

MONA KONAČNO STIŽE I U HRVATSKU

Nakon čak pedeset trgovina otvorenih u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji, Mona konačno stiže i u Hrvatsku.

Osim elegantnih odjevnih komada koji će uskoro oduševiti hrvatsku publiku, kolekcije modnog brenda Mona donijet će i odličnu ponudu modnih dodataka među kojima se ističu ručno rađene torbe od najfinije talijanske kože, a o čijoj popularnosti dovoljno govori činjenica da se godišnje proizvode čak sedamdeset tisuća ženskih i muških kožnih torba.

NOVA MONA KOLEKCIJA ZA PRVE JESENSKE DANE I KOMBINACIJE

Pre-Fall 2019. je prva kolekcija s kojom će se Mona predstaviti hrvatskoj publici. U raskošnoj paleti boja, pregršt različitih modela i s neodoljivim modnim dodacima, Pre-Fall kolekcija ususret novoj sezoni donosi sve što možemo poželjeti u jesenskoj garderobi.

S prepoznatljivom elegancijom i kvalitetom utkanom u svaki model, nova Mona kolekcija donosi i fokus na nekoliko trendova koji će obilježiti jesensku sezonu ispred nas – životinjski uzorci, nijanse smeđe, moderni krojevi s retro prizvukom i modni dodaci jednako praktični, koliko i efektni samo su neki od ključnih modela koji nose Mona potpis, a u kojima ćemo poželjeti provesti cijelu jesen.

Više o brendu Mona čija će trgovina u Zagrebu uskoro postati jedna od najpopularnijih shopping destinacija možete pronaći na mona.rs, gdje već možete pogledati i sve modele iz Pre-Fall kolekcije koje ćete uskoro imati prilike kupovati i u Hrvatskoj.

Foto: Dušan Milenković

Učitati još
Zatvori