Nova kolekcija Sexy Plexy nakita kao točka na “i” svakom zimskom outfitu

Nova kolekcija Sexy Plexy nakita kao točka na “i” svakom zimskom outfitu

Ne postoji bolji način za zaokružiti svaku odjevnu kombinaciju od cool i upečatljivog nakita. Ako ovih blagdana tražite nešto čime ćete se istaknuti, možete zaviriti u novu kolekciju brenda Sexi Plexy – Pow Pow. Riječ je o kolekciji koja svakim detaljem na najbolji način opisuje ono što brend Sexy Plexy zapravo je – u kolekciju je uloženo mnogo truda, skiciranja, sati izrade, malo nerviranja i puno, puno smijeha, što je uistinu recept za savršen proizvod!

Pow Pow
Pow Pow

Pow Pow – nova kolekcija nakita s potpisom brenda Sexy Plexy

Izmijenila su se i godišnja doba, ali kolekcija je konačno ispala onako kako smo je zamislili, što nas čini iznimno ponosnima. Ideja je bila napraviti nakit koji stvara djelomičnu iluziju da nosimo više komada nakita, koji smo uspjeli pretočiti u samo jedan komad, kažu iz Sexy Plexyja, objašnjavajući da su na taj način uspjeli stvoriti savršen komad koji može nositi baš svatko na potpuno klasičan način, ali i na more is sometimes more način, koji je savršen za blagdansko razdoblje, razdoblje raskoši!

Pow Pow
Pow Pow
Pow Pow

Inspiracija za ovu kolekciju proizašla je iz vlastitih želja i mašte, dječjih uspomena koje su se u međuvremenu ostvarile… Kolekciju čine naušnice, ogrlice i narukvice, a dodatno je upotpunjena s trostrukim prstenom okićenim zlatnim zvjezdicama.

Pow Pow

I iza imena kolekcije stoji odlična priča – s obzirom na to da je riječ o zimskoj kolekciji, nosi ime POW POW, prema svježem, netaknutom snijegu. Samim time, pahuljica je neizostavan motiv koji se pojavljuje kao minijaturan privjesak na narukvicama te na visećim i ring naušnicama.

Pow Pow

Foto: PR

Preporuka

Zatvori