Povratak u školu: Izbor najboljih torba i ruksaka za školarce
Povratak u školu: Izbor najboljih torba i ruksaka za školarce

Povratak u školu: Izbor najboljih
torba i ruksaka za školarce

Rujan donosi promjene za mnoge od nas, neke čeka prvi dan vrtića dok druge čeka prvi dan škole. Nedvojbeno je da se za jedno i drugo vrijedi dobro pripremiti. Svjedoci smo kako popis stvari koje su našim najmanjima potrebni za uspješan početak školske godine svakim danom je sve viši i viši.

Dijeli nas svega tjedan dana do početka nove školske godine, a to znači da su ozbiljne pripreme u tijeku. Bilo da je vaše dijete srednjoškolac ili osnovnoškolac, prije početka nove školske godine vrijedi obaviti par ključnih stvari. Kupovina nove odjeće i obuće ističe se kao must-have na to do listi, a o odjeći koja je idealna za početak nove školske godine već smo pisali. 

 

Osim odjeće i obuće vrijedi kupiti i novu školsku opremu. Školski pribor se uvijek ističe kao jedna od glavnih stvari s kojom trebamo opremiti svog mališana. Stoga na popisu kupnje osim pernice, olovki, flomastera i bojica mora se naći i školska torba. Školski ruksaci i torbe ističu se kao prioritetni predmeti pri kupovini nove školske opreme. Pri kupnji idealne torbe za vaše dijete vrijedi imati na umu da se radi o izdržljivoj torbi koja će potrajati nekoliko godina, a opet da je u skladu sa željama vašeg djeteta. Za vašeg srednjoškolca ili osnovnoškolca birat ćete torbe čiji dizajn može potrajati nekoliko sezona. Međutim za one najmanje, idealna opcija upravo je ona oslikana omiljenim crtanim likom vašeg djeteta.

U moru opcija pronalaska savršene školske torbe, mi smo za vas izdvojili nekoliko za koje smo sigurni da će vaše dijete odmah zavoljeti i koje će ispuniti njihove želje. U nastavku donosimo popis torba za ‘velike’ i ‘male’ školarce.

Ruksaci i torbe za povratak u školske klupe

H&M
H&M
Zalando
H&M
Zalando
Zalando
Zalando
Zalando
Zalando
Zalando
H&M
H&M
H&M
Mango
Zalando
Zalando

Ruksaci i torbe za one najmlađe

Zalando
H&M
H&M
H&M
Zalando
H&M
Zalando
Zara
Zalando
Zalando
H&M
H&M
Zara
ELFS
ELFS
ELFS
ELFS

Journal September Giveaway na Instagramu

Što trebate napraviti?

Zapratiti nas na Instagramu @journalhr.

Zapratiti @elfs.hr na Instagramu.

U komentaru označite jednu osobu koja kojoj je potreban školski ruksak.

U ­subotu, 3. rujna, u 12 sati ćemo objaviti sretne dobitnike/ce!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE.

Foto: Mango, Zara, Zalando, H&M, ELFS

Učitati još
Zatvori