Sada i virtualno možete pronaći sunčane naočale koje vam savršeno odgovaraju

Sada i virtualno možete pronaći sunčane naočale koje vam savršeno odgovaraju

Odabrati prave sunčane naočale nije nimalo lak zadatak, pogotovo jer se pri ulasku u optiku osjećamo poput Alise u Zemlji čudesa. Čak i ako ste se ranije zaljubili u neki određeni model, a niste još uvijek sigurni kako pristaje vašem licu, uz novi softver za virtualno isprobavanje kolekcija talijanskog lifestyle brenda Police, s lakoćom ćete dobiti odgovor na sve što vas zanima. Softver je dostupan na web stranici policelifestyle.com.

Police FittingBox

FittingBox je praktičan alat koji se vrlo jednostavno koristi na računalima i mobilnim uređajima kako bi virtualno iskustvo isprobavanja svih Police kolekcija istovremeno bilo zabavno i korisno.

Uz FittingBox softver isprobavanje Police naočala je i više nego jednostavno. Potrebno je samo učitati fotografiju ili uključiti web-kameru kako bi softver prepoznao vaše crte lica te ćete moći odabrati model naočala koji vam najbolje odgovara bez obzira na to imate li okruglo, četvrtasto, ovalno ili srcoliko lice.

Lansiranjem ovog softvera Police internetska stranica postaje potpuno nova platforma, koja ne samo da korisniku pruža uzbudljiv doživljaj, već sasvim sigurno nudi novo virtualno iskustvo šopinga.

Najnovije modele iz Police sunčane kolekcije isprobajte na www.policelifestyle.com.

 

Foto: Instagram,

Učitati još
Zatvori