Nova trendi kolaboracija Balmain x Pokémon koja izlazi danas
Nova trendi kolaboracija Balmain x Pokémon koja izlazi danas

Nova trendi kolaboracija Balmain x
Pokémon koja izlazi danas

Modne kuće nas svaki put iznova iznenade novim kolaboracijama. Moda je fluidna i brzo se mijenja, a kupci su željni brzih promjena. Biti u trendu, pratiti i istovremeno zadovoljiti svijet koji se brzo mijenja, je za modne kuće vrlo zahtjevno. Stoga nas ne čudi što se iz modnog svijeta stvaraju kreativne kolaboracije i ideje koje nas svaki put iznova oduševe. Nakon kolaboracija brendova za koje se nikada nismo nadali kako će se dogoditi, Balmain je najavio kolekcije s Pokémonom, koja izlazi danas.

Kolaboracija koja je oda remek djelu koje je obilježilo naše živote

Pokémon je puno više od franšize, igre ili animiranog filma. On je dio naših života, dio mode i kulture. Pokémon x Balmain Trainer Fashion Set suradnja ne samo da se nadograđuje na energičnu privlačnost i odvažnu estetiku modne kuće, već također predstavlja kolekciju za zajednicu kojoj se i Pokémon obraća. Kreativni direktor modne kuće Balmain, Olivier Rousteing, kaže da su ga Pokemonova svijetla pop estetika i zadivljujuća bića oduvijek privlačili.

Nadalje, nadodaje kako ga Pokemon podsjeća na neka lijepa i sretnija vremena kada smo svi dijelili ružičastu viziju kod svih pozitivnih promjena za koje smo bili sigurni da će ih digitalne inovacije omogućiti. Cijelu kolekciju se izmjenjuju Balmain motivi, poput labirinta i Pokemon boja i estetika. Kolekcija je oda sretnijim vremenima i nostalgiji u kojoj je moda bila drugačiji, ali i cjelokupni mindset. Veselimo se ovoj odjeći i jedva čekamo pogledati cijelu kolekciju. Najava kolaboracije je danas, stoga pratite Balmain stranicu, a komade koje možete unaprijed vidjeti smo preuzeli s hypebeast portala.

Foto: Instagra, Balmain, Hypebeast

Učitati još
Zatvori