Stiže nam peta Esmara by Heidi Klum kolekcija

Stiže nam peta Esmara by
Heidi Klum kolekcija

Peta kolekcija Lidla i Heidi Klum je opuštena i puna veselih boja. Klasični krojevi s uzbudljivim kombinacijama boja razbijaju sivilo svakodnevnice. Nova kolekcija za dame obuhvaća obuću, odjevne predmete i modne dodatke, te po tipičnim Lidlovim cijenama nudi moderne kombinacije za individualne stilove.

„Volim klasične komade poput balonera, pulovera s podignutim ovratnikom i tkanih hlača“, ističe Heidi Klum. „U mojoj novoj kolekciji za Lidl ti komadi blistaju u svježim tonovima crvene boje – tako i sasvim osnovni odjevni predmeti privlače poglede.“

Basic komadi – iznova osmišljeni, moderno izrađeni

Od sjajne ružičaste do plemenite bordo crvene – nova Esmara by Heidi Klum kolekcija raznim crvenim tonovima donosi svježe note u svakodnevicu. Od vatreno crvenih hlača, oversize veste na kopčanje intenzivno ružičaste boje ili gležnjača u bordo boji – ovi ključni odjevni komadi sjajni su za osvježavanje garderobe. Upadljive nijanse crvene boje optimalno se nadopunjuju crnom ili blagim bež tonovima.

„U našoj novoj kolekciji nudimo omiljene komade za svaki dan, odlične kvalitete, u decentnim bojama, kao i upadljivijim tonovima crvene boje. Naše dame na taj način mogu i u svakodnevnim komadima iznova otkriti svoju kreativnost i osobni modni stil“, naglašava Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidl Hrvatska.

Prodaja nove kolekcije za žene #LETSSHAKEITUP Esmara by Heidi Klum počinje u ponedjeljak, 17. rujna 2018., u okviru „Lidl Fashion Week-a“ u 95 Lidlovih trgovina u Hrvatskoj. Pored obuće (u veličinama od 36 do 41) i ženske odjeće (u veličinama od 34 do 44) dostupni su i modni dodaci poput marama (univerzalne veličine). Kolekcija je u ponudi u 28 zemalja članica EU-a, i u SAD-u, u 10.000 Lidlovih trgovina i 4 internetske trgovine.

Pronađite nadahnuće i pratite odbrojavanje na lidl.hr/fashionweek

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori