Personalizirani Liu Jo jeans

Personalizirani Liu Jo jeans

Liu-Jo_Younique_SS2018_5

Svaka modno osviještena djevojka s izgrađenim stilom zna da su dobre traperice temelj svakog ormara, a ove sezone to potvrđuje i Liu Jo, talijanski brend čije nove kolekcije, kampanje te modne ideje, iz sezone u sezonu uvijek nestrpljivo iščekujemo.

Ovo je proljeće Liu Jo posvetio trapericama i njihovoj jedinstvenoj kvaliteti koja predstavlja duh ovog svjetski poznatog brenda. Tako je osmišljena i nova SS 18 turneja zanimljivog naziva Younique, iz koje neće biti izuzeta ni naša metropola, a 24. ožujka u Arena Centru svi kupci će moći doživjeti zaista nezaboravno iskustvo. Naime, Liu Jo trgovina će se pretvoriti u potpuno kreativan laboratorij posvećen svijetu brendiranog jeansa.

Liu-Jo_Younique_SS2018_7

24. ožujak rezervirajte za personalizirani shopping u Liu Jo storeu

Svim kupcima koji kupe jeans, vješti će ga obrtnici ukrasiti po želji te će kupovinu na taj način pretvoriti u personalizirano iskustvo i poseban doživljaj. Cilj je da svaki komad bude unikatan, sposoban opisati osobu koja ga nosi, a to će postići uporabom raznih aplikacija, zakovica, šljokica te dragocjenih detalja poput zakrpa u raznim oblicima kao što su srca, zvjezdice pisma i dr.

Liu-Jo_Younique_SS2018_2

Younique događaj proizlazi iz velike pažnje koju je Liu Jo uvijek posvećivao duhu i mnogim tumačenjima jeansa – ikone stila i svestranosti na kojima je talijanski brand izgradio važan dio svoje povijesti. Projekt u trgovini donosi vlastiti know-how proizvoda: na razigran, novi i očigledno jedinstven način. Ovaj događaj će zasigurno izazvati mnogo pažnje stoga ne propustite biti dio izvanrednog eventa.

Liu-Jo_Younique_SS2018_1

Personalizacija trapera je besplatna i rezervirana za korisnike koji kupuju odjeću na dan događaja ili deset dana prije događaja.

LIU JO ۰ ZAGREB ۰ Arena Centar, Ulica Vice Vukova 6

Liu-Jo_Younique_SS2018_7

Liu-Jo_Younique_SS2018_9

Učitati još
Zatvori