Počelo je ljetno sniženje u Pepcu: Po ove komade jurimo prije godišnjeg
Počelo je ljetno sniženje u Pepcu: Po ove komade jurimo prije godišnjeg

Počelo je ljetno sniženje u Pepcu: Po ove
komade jurimo prije godišnjeg

Ljeto nam je svakako najdraže godišnje doba, ali ljubav prema ljetnim sniženjima nadmašuje čak i to. Taman prije godišnjeg kreću velike rasprodaje, a ona koju nikako ne želimo propustiti je u Pepcu. Naša omiljena destinacija za sve – od igle do slona, nezaobilazna je adresa jednom kada objave da su krenuli popusti. Bilo da želite počastiti sebe novom haljinom ili badićem, mužu kupiti novi šešir za plažu ili djecu opremiti za ljeto, Pepco sniženje ima sve i to po odličnim cijenama.

Badići u kojima ćemo provesti godišnji

Ljeto je bez badića nemoguće pa makar se samo i sunčali u njemu na svojoj terasi. To je staple komad i svakog ljeta kupimo barem jedan novi primjerak. Ove godine u modi su boje koje izvrsno izgledaju na preplanulom tenu, a ako još na sve dodate i upečatljivi uzorak, apsolutno ćete biti u trendu. Pepco se potrudio da ove godine budete chic na plaži, a ovo su naši favoriti.

Stylish u dvoje

Večer u dvoje najdraža nam je ljeti kada možemo sjesti na terasu restorana i uživati u delicijama. Ipak, bitno nam je da su komadi koje biramo udobni, prozračni, ali svejedno stylish. Želimo dobro izgledati i osjećati se dobro, pogotovo nakon što se izmorimo na plaži i u moru cijeli dan.

I klinci su u trendu

Ako je nama nešto bilo super kada smo bili klinci, to je bilo sređivanje za izlaske u grad na moru. Uvijek smo dobili najcool majice, hlače i haljinice. Danju smo na plaži bili u fora kupaćima, a navečer smo morali biti “tip-top”. I svojim klincima želimo takvo iskustvo, a u nastavku izdvajamo najkul komade za njih.

Sitnice bez kojih ne idemo na plažu

Bilo da ljetujete s ekipom, partnerom i djecom ili solirate, bez nekih stvari zaista ne idemo na plažu. Modni dodaci, praktične torbe, maske za ronjenje, igrače… Sve nam to treba kako bismo se zabavili na plaži, bez obzira na godine i društvo u kojem se nalazimo.

Foto: Pepco

Učitati još
Zatvori