Ljetni komadi od prirodnih materijala koji se rasprodaju u trenu
Ljetni komadi od prirodnih materijala koji se rasprodaju u trenu

Ljetni komadi od prirodnih materijala
koji se rasprodaju u trenu

S obzirom na to da dani postaju nedvojbeno topliji i ljeto se bliži, konačno se možemo veseliti laganijoj i šarenijoj odjeći! Već su uveliko najavljeni stilovi, boje, uzorci i it komadi koji će dominirati ljetnom sezonom koja je pred nama. Pastelnim bojama, razigranim krojevima i laganim materijalima za uživanje na plaži i šetnjama uz obalu vesele se svi – žene, muškarci i oni najmlađi.

Pepco summer kolekcija

Pravu modnu poslasticu, kolekciju ljetne odjeće od prirodnih materijala, donosi nam naša omiljena PEPCO trgovina. U novoj kolekciji očekuje vas sve što vam je potrebno!

Prirodno je da ljeti birate udobnost, ali nemojte odustati ni od dobrog stila. Kada pričamo o tkaninama, naglasak se stavlja na održivost i prirodne eko materijale koji su u posljednje vrijeme zastupljeni u brojnim modnim kolekcijama.

Prozračni materijali poput pamuka, lana i viskoze te moderan dizajn komada iz PEPCO summer kolekcije savršeni su za kreiranje kombinacija u kojima će djeci, ali i odraslima biti udobno provoditi vruće ljetne mjesece.

Pepco summer kolekcija

Neodoljivi ljetni komadi za djecu i odrasle

Novom summer kolekcijom prevladavaju kratke hlače, majice bez rukava u neutralnim bojama, bež, sivoj i bijeloj, a osvojit će vas i tamnocrvene, zelene i breskvaste nijanse.

U nastavku izdvajamo 20 najljepših komada iz PEPCO summer kolekcije koji se rasprodaju u trenu.

Za bebe

Za djevojčice

Za dječake

Za žene

Za muškarce

Naš apsolutni favorit za žene su bijele lanene hlače koje su must have u garderobi i definitivno vječni ljetni klasik.

Pepco summer collection

Kombinirajte ih uz majicu s naramenicama za savršeni ljetni outfit. Ovu kombinaciju možete nositi i u dnevnim i večernjim izlascima. Baby plava nijansa u trendu je za ljeto 2023. godine, a kratke hlače u toj nijansi i polo majica s baby plavim detaljima iz nove PEPCO kolekcije pristajat će odlično svakom muškarcu.

Kompleti od muslina, jedne od trenutno najpopularnijih tkanina u modnom svijetu, najupečatljiviji su komadi nove summer kolekcije. U njima će našim mališanima biti udobno, a ujedno će biti spremni za nove pustolovine.

Bez obzira birate li bež ili zeleno, sve je prirodno i prozračno. Nova ljetna kolekcija već je u Pepcu, a cijelu ponudu možete pogledati na službenoj Instagram i Facebook stranici!

FOTO: Pepco

Učitati još
Zatvori