Chic poslovne kombinacije za proljetnu sezonu

Chic poslovne kombinacije za
proljetnu sezonu

Jedan od prvih jutarnjih zadataka svih zaposlenih žena jest odabrati outfit za posao. U prijelaznom razdoblju između zime i proljeća odabir poslovne odjevne kombinacije može biti popriličan izazov. No, Patrizia Pepe ima rješenje za tu slatku muku te predstavlja ključne komade za chic poslovne kombinacije.

TRI POSLOVNA OUTFITA ZA PROLJETNE DANE

Nova kolekcija brenda Patrizia Pepe naglasak stavlja na sportsku eleganciju. Stoga kao prvi poslovni outfit brend predlaže baloner asimetričnog kroja, malu crnu haljinu koja je neizostavan dio svakog modno osviještenog ormara, elegantnu crvenu torbicu u koju stane čak i laptop te udobne tenisice s Patrizia Pepe logom. Ovaj se outfit uz minimalnu intervenciju, poput zamjene tenisica s cipelama na visoku potpeticu, iz poslovne pretvara u odličnu kombinaciju za druženje nakon posla.

 

 

Kako kolekcijom za proljeće/ljeto 2019. dominiraju neutralni tonovi poput bijele, bež i sive boje, Patrizia Pepe predlaže da svoju poslovne kombinacije začinite s detaljima jarkih boja. Tako za drugi poslovni outfit odaberite jarko crvene hlače u sportskom duhu, majicu s cvjetnim uzorkom kao pravi proljetni detalj, cipele urbanog dizajna te neizostavnu Sleepy Fly torbicu upečatljive plave boje.

Za treći poslovni outfit poigrajte se s neutralnim bež i bijelim tonovima koji će voditi glavnu riječ, a Patrizia Pepe buntovnički duh naglasite s kožnom jaknom jarko crvene boje.

 

PATRIZIA PEPE KOLEKCIJA ZA PROLJEĆE 2019.

 

PRODAJNA MJESTA PATRIZIA PEPE:

Jurišićeva 2A, Zagreb

Učitati još
Zatvori