Doznajte gdje kupiti novu kolekciju pastelnih Pumica

Doznajte gdje kupiti novu
kolekciju pastelnih Pumica

ShoeBeDo-3

Svako godišnje doba nosi sa sobom svoje čari, a nakon duge i hladne zime, svi se vesele toplijim danima, u kojima odbacujemo kapute, šalove i teške čizme i uskačemo u laganu odjeću i udobniju obuću.

ShoeBeDo-5

Pastelne Puma tenisice

Upravo zato, ožujak je savršeno doba za novu kolekciju Puma tenisica, koje doslovno donose proljeće u grad. Pastelne boje, koje su već najavljivane kao apsolutni hit ove sezone, obojale su izloge ShoeBeDo dućana najnovijim Puminim modelima, koji će bez sumnje osvježiti svaku modnu kombinaciju. Za ljubitelje klasike, Puma je pripremila crne tenisice s odvažnim dizajnerskim touchem, koji definitivno plijeni pažnju svakim korakom.

ShoeBeDo-2

Neodoljiva kombinacija brušene kože i svilenih vezica mami nas i podsjeća na sunčanu šetnju gradom golih gležnjeva. Tenisice su već sezonama omiljeni par obuće, a nove Pumice se odlično slažu uz svaki stayling; radilo se o trapericama, suknji, haljini – pastelne tenisice oduševit će i vas i sve oko vas. Novu Puminu kolekciju, kao prvi vjesnik proljeća, potražite u najbližem ShoeBeDo dućanu ili na samo klik udaljenom webshopu www.shoebedo.com.

ShoeBeDo-1

ShoeBeDo-4

ShoeBeDo-7

ShoeBeDo-6

Foto: ShoeBeDo

Učitati još
Zatvori