U novim basic komadima brenda A’marie provele bismo cijelu sezonu

U novim basic komadima brenda A’marie
provele bismo cijelu sezonu

Svibanj je već godinama rezerviran za predstavljanje A’marie Basic kolekcije, a ona posljednja naziva Pastel de Frutas napravljena je da vam u ovim izazovnim vremenima barem na trenutke zasladi život.

Pastel de Frutas kolekcija je kao neodoljiv recept za kolač – slatka, prpošna i stvorena da vas zaintrigira svojim šarmantnim detaljima i mogućnošću kombinacija. Ona je fenomenalan spoj veselih krojeva i savršenih boja, udobna je i funkcionalna, a istovremeno nevjerojatno ženstvena i koketna. U potpunosti izrađena od prepoznatljivog MicroModala, materijala koji obožavamo kako zbog njegove ekološke osviještenosti, tako i zbog jednostavnog održavanja i prekrasnog osjećaja koji pruža na koži…

“Inspirirani slatkim sastojcima koji nas okružuju, kolekciji smo uz vječno modernu crnu i vanillu dodali neodoljivu boju lososa, ispranu denim plavu i savršenu nijansu cimeta. Poigrali smo se i unikatnim vezovima koji krase neke od najupečatljivijih kreacija iz nove Pastel de Frutas kolekcije. Svaki vez je ručni rad pa je samim time i svaka kreacija koja ga nosi svojevrsni unikat. Uz famoznu i dobro poznatu Lolu koja dolazi u crnoj i vanilla varijanti, u ponudi imamo i nove vezove kruške i limuna, nježne siluete lica i djevojku na plaži koja nosi naš Rio kupaći kostim. Vezovi su samo mali uvod u veselu kolekciju u kojoj vas čekaju brojni multifunkcionalni komadi koje možete nositi na više načina. Pustite mašti na volju i zaigrajte se kreacijama koje uz par jednostavnih poteza postaju potpuno drugačije i unikatne.”

“U danima kada želite biti izuzetno ženstvene i chic zasladite se jednom od naših 11 originalnih haljina. Citron, Sugar Almond, Melon Rio, Ron, Cloud Dancer, Creme De Peche, Creme De Vanille, Marzipan i Lola haljine idealne su za sve prilike i jednostavno savršene za igru modom. Bilo da preko njih prebacite omiljenu jaknu od trapera ili svileni baloner, uskočite u sandale na malu petu ili najdraže ravne natikače, u ovim haljinama ćete uvijek izgledati sjajno i dotjerano. Naše Dulce Pera i Coral Illa tunike prebacite preko najdražih ispranih traperica ili vrućih hlačica, ili savršeno spojite sa Coconut hlačama koje jednom kad probate nećete htjeti skinuti sa sebe. Majice i potkošulje osvajaju svojom jednostavnošću, udobnošću i multifunkcionalnošću, i postaju jedan od onih komada kojem ćete se vraćati godinama.”

Pastel de Frutas vas poziva da budete maštovite i poletne, da ovog proljeća eksperimentirate krojevima i bojama i da baš poput savršenog recepta pokažete zašto ste tako neodoljive. Kreacije iz ove kolekcije mogu biti vaš suputnik u svim proljetnim i ljetnim situacijama – od uživanja u prirodi koja osvaja svojim bojama, mirisima i teksturama, preko druženja s najmilijima pa sve do spremanja onog famoznog ljetnog kolača koji uvijek nestane iste sekunde kad bude serviran…

A, kad smo već kod kolača, u nastavku donosimo recept za onaj najdraži brenda A’marie!

Lagana rolada s jagodama

Sastojci: 150 g bjelanjaka, 250 g šećera kokosovog cvijeta, 400 ml slatkog vrhnja, 100 g badema u listićima (poželjno malo tostirati u pećnici), šećer u prahu za posipanje.

Nadjev: 500 g jagoda sitno narezanih, limeta, žličica agavinog sirupa

Priprema: U posudi istucite bjelanjke sa šećerom kokosovog cvijeta u čvrsti snijeg. Operite i narežite jagode na četvrtine, posipajte ih žličicom agavinog sirupa i poškropite s nekoliko kapi soka limete, te ih dobro promiješajte i ostavite da se sokovi povežu.

Na lim obložen masnim papirom pospite šećera u prahu i po njemu rasporedite prepržene bademe u tankom sloju. Preko badema premažite snijeg i pecite na 150 stupnjeva dok tijesto lagano ne poprimi žućkasti ton, pazeći pritom da ipak ostane mekano.

Izvadite tijesto i pustite da se ohladi, a u međuvremenu istucite slatko vrhnje u šlag.

Premažite ga preko tijesta, zatim po njemu rasporedite jagode i prelijte sokom koji su pustile, te nježno zarolajte.

Servirati možete i s kuglom sladoleda od vanilije.

Dobar tek, pusa

Foto: LFP Studio
Model: Ana Bacinger

Učitati još
Zatvori